Renault Scenic New

Actu  Renault Scenic New

Nieuwe auto’s

Renault Scénic E-Tech verkozen tot Auto van het Jaar 2024

2mnd geleden | Laurent Zilli
En dar is zeven voor Renault, dat opnieuw de felbegeerde titel Auto van het Jaar wint. Het is ook de vijfde keer dat een elektrische auto de prijs wint, die dit jaar goed vertegenwoordigd was onder de finalisten.
Nieuwe auto’s

Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

3mnd geleden
Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.
Autotests

Test Renault Scénic E-Tech : terug naar de top

3mnd geleden | Stephane Monsin
Na de Espace is het nu de beurt aan de Scénic om zich in de wereld van de SUV's te begeven. En hij gaat ook volledig elektrisch. Een compleet nieuwe richting, maar met de ambitie om in de voetsporen van zijn voorgangers terug te keren naar de top van...
Autotests

Test Car of The Year 2024 - Renault Scenic E-Tech : perfect compromis

4mnd geleden
Renault staat wel vaker op de shortlist van de Auto van het Jaar en heeft dit jaar zijn nieuwste elektrische model in de finale. Met een naam die niet onbekend is in de COTY-geschiedenis.
Nieuwe auto’s

Renault zet Tesla onder druk met de prijzen van zijn elektrische Scenic

4mnd geleden | Stephane Monsin
De nieuwe elektrische Renault Scenic staat in de eerste helft van 2024 bij de Belgische dealers. Verrassend genoeg zijn nu ook de prijzen bekend. En ze zijn op z’n zachtst gezegd agressief!
Nieuwe auto’s

Nieuwe Renault Scénic, in de voetsporen van de Mégane

7mnd geleden | Laurent Zilli
Als enige Franse autofabrikant aanwezig op het Autosalon van München, presenteerde Renault zijn gloednieuwe Scénic. Hij treedt eerder in de voetsporen van de Mégane dan van de Espace.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in