Videos

Videos

Verrassing: Lamborghini onthult zijn nieuwe off-roader (+ VIDEO)

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Lamborghini heeft al een terreinauto in zijn gamma in de vorm van de SUV Urus, maar het merk heeft net de eerste beelden onthuld van een tweede model dat zich ver van het asfalt kan wagen. En die auto is even verrassend als verleidelijk!
Sport

Rodrigue Gillion : "Ik heb bewezen dat ik thuis hoor in de sprintraces.”

5mnd geleden | Maxime Pasture
Het tweede weekend van Rodrigue Gillion in de Europese GT4 was er eentje vol emotie en lessen. De coureur van Auto Trends deelt zijn tevredenheid met ons, maar wijst ook op een paar punten die voor verbetering vatbaar zijn.
Nieuwe auto’s

Hopium Machina Vision: de Franse waterstofauto krijgt vorm

5mnd geleden | Nicolas Morlet
Het gebeurt niet elke dag dat een nieuw Europees merk wordt geboren. En dan vooral niet als het op waterstof vertrouwt om te concurreren met de bestaande elektrische spelers. Dat is de belofte van Hopium, dat de eerste conceptversie van zijn Machina...
Videos

Video: zo klinkt de Koenigsegg Gemera

7mnd geleden
Christian von Koenigsegg zelf presenteert de ontwikkelingsvoortgang van zijn Gemera. Onder de motorkap ligt een "simpele kleine" driecilinder-motor, maar hij klinkt geweldig! En met een totaal vermogen van 1.700 pk, is hij ook behoorlijk efficiënt...
Videos

Video: deze Ford Fiesta is een boot, of toch een auto?

7mnd geleden
Onder deze ongewone oranje en witte carrosserie zit een Ford Fiesta van de vorige generatie. Of wat er nog van over schiet. Je herkent bijvoorbeeld het dashboard en de koplampen, maar de motor is naar achteren verplaatst.
Videos

Video: een Audi R8 gaat in de muur...

8mnd geleden
...in rechte lijn. Ja, ja, het is mogelijk. Kijk uit!
Videos

Deze bijzondere Porsche 911 zoekt het avontuur

8mnd geleden
Een video geplaatst op het YouTube-kanaal van CarSpyMedia toont winterse testbeelden van een Porsche 911. Het gaat om een speciale uitvoering die er dit jaar nog moet komen.
Videos

Video : Car-Pass en terugroepacties

10mnd geleden | Maxime Pasture
Wist u dat de Car-Pass u ook vertelt of er nog een terugroepactie voor de gebruikte auto loopt?
Nieuwe versies

Aston Martin kondigt topversie DBX aan

10mnd geleden
In een video heeft Aston Martin een teaser vrijgegeven die de komst van een krachtigere versie van zijn SUV DBX aankondigt.
Nieuwe auto’s

Video : Gordon Murray T.50 komt op kruissnelheid

1j geleden
De supercar die legendarische auto-designer ontwikkelt, krijgt stilaan vorm en we krijgen eindelijk ook de sound van zijn V12 te horen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in