Autotests

Autotests

Wegtest Jeep Gladiator: liever strand dan werk

1d geleden
Eindelijk! De Jeep Gladiator, twee jaar geleden voorgesteld, komt eindelijk via het officiële kanaal naar ons land. Een pick-up die stijl op overschot heeft en die zijn karweitjes met een onnavolgbare cool afwerkt.
Autotests

Wegtest Nissan Qashqai: hoge inzet

3d geleden
Het is een hele klus om in de voetsporen te treden van een model waarvan sinds 2007 meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht. Daarom is de nieuwe Qashqai volledig opnieuw uitgevonden. Want falen is geen optie.
Autotests

Maserati MC20 : Waardige erfgenaam?

1w geleden
Maserati Corse 2020, zo moet je de afkorting lezen die de naam van deze gloednieuwe supercar heeft bepaald. We hebben hem getest op het circuit van Modena en omstreken. Een dubbel programma waarvan we zonder enige terughoudendheid hebben genoten.
Autotests

Wegtest DS 9: luxe heeft een nieuw gezicht

2w geleden | Stephane Monsin
Het leidmotief van DS is om een andere visie op luxe te bieden dan de Duitse merken. Geen betere auto om die bewering te staven dan de gloednieuwe DS 9 die in de topklasse zijn zegje wil doen.
Autotests

Wegtest Audi Q4 e-tron: wapen van massa-elektrificatie?

2w geleden
Met de Q4 e-tron lanceert Audi een van zijn belangrijkste modellen van de laatste jaren: een elektrische compacte SUV. Het is een model gebaseerd op een technologie die al bekend is, maar kreeg een heerlijk Audi-sausje.
Autotests

Wegtest Audi A3 Sportback 30 g-tron : groen rijden, maar dan anders

3w geleden
In het Audi A3-gamma zijn de "groene" leden van de familie de 40 TFSI-e- en 45 TFSI-e plug-inhybrides. De 30 g-tron voegt zich bij hen! Met zijn CNG-motor wil hij bewijzen dat ook aardgas nog steeds een toekomst heeft in de strijd tegen uitstoot.
Autotests

Wegtest Renault Kangoo: voor kroostrijke gezinnen

3w geleden | Nicolas Morlet
Na 14 jaar maakt de Renault Kangoo eindelijk plaats voor een nieuwe generatie. De sprong voorwaarts is uiteraard in alle opzichten merkbaar. Maar bovenal bevestigt de Fransman dat hij van niemand lessen heeft te krijgen als het gaat om de...
Autotests

Wegtest Kia Sorento PHEV: reken maar...

4w geleden
De nieuwe Kia Sorento, al gelanceerd in de herfst van 2020, werd al aangeboden in een eenvoudige hybride versie. Daar komt nu nog een stekkerversie naast: de Sorento PHEV, of voluit Plug-In Hybrid Electric Vehicle.
Autotests

Exclusief: aan het stuur van de toekomstige BMW M240i!

1mnd geleden
Hoewel BMW zich met zijn iX3, i4 en iX op elektrische mobiliteit heeft gericht, verloochent het zijn genen niet.
Autotests

Wegtest Renault Arkana: mix die werkt

1mnd geleden
Met de Arkana is Renault de eerste algemene constructeur die op de Europese markt een SUV in coupéstijl aanbiedt. Voordien was deze carrosserievorm voorbehouden aan premiummodellen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in