Autotests

Autotests

Lexus RX: meer bezieling

6d geleden | Nicolas Morlet
De nieuwe Lexus RX wil zijn rol als buitenbeentje in het segment van grote premium SUV’s overstijgen. Van nu af aan wil het meetellen, en het heeft de middelen om dat te doen. Met de typische Lexus-touch die hem zo anders maakt dan zijn concurrenten.
Autotests

Testrit: nieuwe Mercedes GLC testrit

2w geleden
De GLC, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2008, is gewoon Mercedes' bestverkochte model. De druk is dus hoog voor de nieuwe generatie, die liever het brandstofverbruik en het comfort verbetert dan de klanten in verwarring te brengen met revisies.
Autotests

Mercedes-AMG EQE53 testrit: Generatie Z

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Net als Mercedes bouwt ook de sportwagendivisie AMG zijn elektrische gamma verder uit. De EQE53 AMG is momenteel het meest gespierde model in de EQE-reeks. Maar biedt hij ook wat je van een AMG mag verwachten: spanning en sensatie?
Autotests

Opel Astra Sportstourer Plug-In Hybrid: een begerenswaardig neefje

1mnd geleden | Nicolas Morlet
De break is een instituut voor Opel. De nieuwe Astra vormt geen uitzondering op die traditie en biedt zijn gezinsformule voor het eerst aan met een plug-inhybride motor. Interessant...
Autotests

Testrit Lotus Emira: einde en begin van een nieuw tijdperk

1mnd geleden | Stephane Monsin
De Emira is de laatste auto met verbrandingsmotor van de legendarische Britse sportwagenfabrikant. Maar het is ook de eerste commerciële uiting van de heropleving van Lotus, dat nu zijn toekomst ziet als concurrent van Porsche, Maserati en zelfs...
Autotests

Ford Tourneo Connect: contact met de basis verloren

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Ford Tourneo Connect is het eerste product van de alliantie met Volkswagen op de bestelwagenmarkt. Als zodanig is het een min of meer herwerkte Caddy. Hij heeft alle voordelen van de Duitser, maar vergeet helaas zijn nadelen te corrigeren...
Autotests

Honda Civic: iedereen kan een fout maken

2mnd geleden | Stephane Monsin
Toen Honda een paar maanden geleden beelden en informatie over de nieuwe Civic vrijgaf, dachten we dat we gewoon te maken hadden met een ietwat anonieme, budgetgeoriënteerde compacte auto met hybride technologie. Maar vergissen is menselijk...
Autotests

Citroën C5 Aircross Hybrid 2023: een uiterlijk zoals het innerlijk

2mnd geleden | Stephane Monsin
De Citroën C5 Aircross heeft een grote update gekregen. De stijl is vernieuwd, maar de essentie is gebleven, en de SUV van de Chevrons vertrouwt nog meer op zijn belangrijkste troeven, namelijk comfort en zijn plug-inhybride motor.
Autotests

Skoda Enyaq Coupé RS iV: als de RS-badge aan het snoer gaat

3mnd geleden | Stephane Monsin
Liefhebbers van dynamisch rijden blijven niet inberoerd bij de 'RS'-badge van Skoda. Maar het nieuwste model in de lijn is een 100% elektrische SUV! We hebben hem getest met maar één vraag in gedachten: heeft hij recht op die sportieve badge?
Autotests

McLaren Artura: rijden met de hybride van McLaren!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
De Artura markeert een verandering in het McLaren-gamma door zijn plug-in hybride motor. Hij is dus in staat om enkele kilometers geruisloos en emissievrij te rijden. Maar deze elektrificatie maakt ook buitengewone prestaties mogelijk.
Autotests

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in