Autotests

Autotests

Skoda Enyaq Coupé RS iV: als de RS-badge aan het snoer gaat

4d geleden | Stephane Monsin
Liefhebbers van dynamisch rijden blijven niet inberoerd bij de 'RS'-badge van Skoda. Maar het nieuwste model in de lijn is een 100% elektrische SUV! We hebben hem getest met maar één vraag in gedachten: heeft hij recht op die sportieve badge?
Autotests

McLaren Artura: rijden met de hybride van McLaren!

6d geleden | Nicolas Morlet
De Artura markeert een verandering in het McLaren-gamma door zijn plug-in hybride motor. Hij is dus in staat om enkele kilometers geruisloos en emissievrij te rijden. Maar deze elektrificatie maakt ook buitengewone prestaties mogelijk.
Autotests

Testrit Fiat Tipo Hybrid: mee met zijn tijd

1w geleden | Stephane Monsin
Na een restyling vorig jaar verbetert Fiat zijn Tipo opnieuw, ditmaal met een gloednieuwe hybride motor. Deze aandrijflijn maakt de compacte auto en zijn breakversie interessanter en homogener dan ooit. Maar er is meer aan de hand.
Autotests

Toyota GR86: een bijna onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding!

2w geleden
Nee, de betaalbare funauto is niet dood! Met dank aan Toyota, dat met de onthulling van de definitieve versie van zijn nieuwe tweedeurscoupé al het goede heeft bevestigd dat we al zagen op het prototype...
Autotests

BMW iX3: de subtiele kunst van discretie

2w geleden | Nicolas Morlet
Hoewel hij pas in 2020 werd gelanceerd, onderging de BMW iX3 eind 2021 al zijn eerste restyling, samen met de andere versies van het gamma. Deze facelift richt zich voornamelijk op technologie, wat deze familiale SUV nog succesvoller zal maken.
Autotests

Luxetestrit: de Rolls-Royce voor “bad boys”

3w geleden
De "Black Badge" belichaamt de donkere kant van het prestigieuze en conservatieve Britse bedrijf Rolls-Royce. De modellen zijn qua vorm en inhoud opnieuw ontworpen om de rijke kwajongens aan te spreken, maar met behoud van alle charme van de luxueuze...
Autotests

Hyundai Kona N: uitzondering op de regel?

4w geleden | Nicolas Morlet
Na de i30 en de i20 is het nu de beurt aan de N-variant van de Kona, die synoniem staat voor meer vermogen en een assertiever karakter. Maar de ervaring heeft al geleerd dat dit recept vaak niet werkt op een SUV, zelfs niet op een compacte. Kan deze...
Autotests

Suzuki Vitara Strong Hybrid: woorden zijn relatief

1mnd geleden
Suzuki lanceert de "Strong Hybrid"-versie van zijn Vitara. ‘Strong’ als in krachtig? Tja, omdat alles relatief is, kunnen we je beter uitleggen waar dit nieuwe hybride systeem echt sterk in is.
Autotests

MG 5: nu wordt het interessant...

1mnd geleden
De Chinees-Britse prijsbreker in EV-land heeft een grote primeur. De "5" is momenteel de enige 100% elektrische break op de markt. En hoewel we dat geen revolutie kunnen noemen, is het een aanbod dat echt steek houdt.
Autotests

Range Rover: de koning is dood, lang leve de koning

1mnd geleden
De bezieler van de SUV's waar iedereen nu om bedelt, is de Range Rover. Toen hij in 1970 werd gelanceerd, introduceerde hij een nieuw type auto: de terreinauto die praktisch nut met luxe en comfort combineerde. En de nieuwe generatie is alweer de...
Autotests

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in