Autotests

Autotests

Wegtest Hyundai Ioniq 5: kijk uit voor het alternatief

1mnd geleden
Ioniq is de naam die Hyundai hanteert voor zijn kersverse lijn van elektrische auto’s. Hun eersteling, de Ioniq 5 trekt de zaak op gang. Teglijkertijd daagt hij de gevestigde namen uit door allesbehalve onbeslagen op het ijs te komen.
Autotests

Wegtest Citroën C3 Aircross: mag het een beetje meer zijn ?

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Onsuccesvol is de lancering van de kleine C3 Aircross in 2017 niet geweest. Het model is nu in zo'n beetje alle opzichten bijgewerkt, inclusief datgene wat een Citroën... een Citroën maakt.
Autotests

Wegtest Volkswagen Caddy California: kamperen op een zakdoek

1mnd geleden
Met de Caddy California heeft Volkswagen een veelzijdig doch compact recreatievoertuig in huis dat voor ontspannen weekends kan worden omgetoverd in een camper. Hij biedt plaats aan twee personen en kost een pak minder dan de grotere vrijetijdsvoertuigen.
Autotests

Wegtest Renault Arkana Hybrid: mag het ietsje minder zijn?

2mnd geleden
Enkele weken na de lancering van de klassieke motoren heeft Renault het Arkana-gamma al uitgebreid met een hybride versie. We zijn benieuwd naar de resultaten aan de pomp.
Autotests

Wegtest Mercedes C-Klasse: sterspeler

2mnd geleden
Het is moeilijk om een van de onbetwiste sterren van de premium middenklasse opnieuw uit te vinden. Voor de nieuwe C-Klasse heeft Mercedes zich laten inspireren door zijn S-Klasse, het vlaggenschip van het merk.
Autotests

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo: kruisbestuiving met haast

2mnd geleden
Veelzijdiger dan de berline, is deze stoerdere breakversie van de Taycan niet minder monsterlijk in zijn prestaties.
Autotests

Wegtest Land Rover Defender V8: stormenderhand

2mnd geleden
Toen Land Rover zijn tweede generatie Defender lanceerde, was het geen verrassing dat er een plug-inhybride versie zou komen. Wat we niet hadden verwacht, was een topmodel aangedreven door een grote V8-benzinemotor met meer dan 500 pk!
Autotests

Autotest Lexus LS, exotische berline

2mnd geleden
In het segment van de luxueuze berlines biedt de Mercedes S-Klasse weinig ruimte aan andere spelers. Als die concurrent een Lexus LS blijkt te zijn, krijgt hij het in onze contreien nog moeilijker, maar dat houdt de Japanse constructeur niet tegen om...
Autotests

Autotest Lynk&Co 01 : «Netflix Auto» van Volvo komt naar België

2mnd geleden
De Lynk&Co 01 is veel meer dan een gewone auto, het gaat immers om een totaalconcept. Naast het feit dat het om een nieuw merk en een nieuw model gaat, is vooral de manier waarop we de auto ‘consumeren’ vernieuwend.
Autotests

Autotest Hyundai i20 N : Collectors item voor onversneden rijplezier

2mnd geleden
Hyundai is een constructeur die af en toe weet te verrassen en een wit konijn uit zijn hoed kan toveren op een moment dat je het niet verwacht. In tijden waarin compacte sportievelingen het onderspit moeten delven omwille van steeds strengere normen,...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in