Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Turijnse fabriek gaat elektrische Maserati’s bouwen

22u geleden
De autogroep Stellantis zet zijn elektrificatie voort met de omvorming van zijn elektrische fabriek in Turijn tot een centrum gewijd aan de productie van emissievrije Maserati's.
Nieuwe auto’s

Renault Master kiest voor waterstof

1d geleden
HYVIA onthult zijn eerste waterstofprototypes op basis van de Renault Master. De actieradius bedraagt tot 500 kilometer.
Nieuwe auto’s

Meer technologie voor aangescherpte Ford Focus

1d geleden
De facelift van de nieuwe Ford Focus wijzigt niet veel aan het ontwerp, de echte veranderingen liggen elders.
Nieuwe auto’s

Bermat GT: klein hart, grote ambities

2d geleden
De Bermat GT is het eerste model van een Italiaanse start-up. Deze lichte en krachtige sportwagen werd ontwikkeld in samenwerking met JAS Motorsport, een team dat in competitieverband met Honda’s racet.
Nieuwe auto’s

Cupra toch aanwezig op het Brusselse autosalon

2d geleden
Het merk, dat een afzonderlijke entiteit binnen D'Ieteren import is, heeft besloten om deel te nemen aan het Autosalon van Brussel. Als enige binnen de portfolio van de Belgische invoerder.
Nieuwe auto’s

Jaguar Land Rover gaat herkomst van leder traceren

2d geleden
Via innovatieve tracing, met behulp van GPS, biometrische gegevens en QR-codes, gaat het Britse merk de duurzaamheid van het gebruikte leder in zijn auto’s opvolgen.
Nieuwe auto’s

We zoeken op het web het vaakst naar Tesla

3d geleden
De Automotive Index-studie van de website Comparethemarket analyseert zoekopdrachten naar auto's op Google. Dit zijn de populairste van 2021.
Nieuwe auto’s

Wegtest Lexus NX 450h+: eindelijk aan de stekker!

3d geleden
Beter laat dan nooit. In zijn tweede generatie krijgt de Lexus NX toch een plug-inhybride aandrijflijn als aanvulling op de "klassieke" hybride module. Voor Lexus alvast een primeur.
Nieuwe auto’s

Samen met VW: nieuwe Ford Tourneo Connect

3d geleden
Ford stelt de derde generatie van zijn Tourneo Connect voor. Het is hun eerste model dat uit een samenwerking met Volkswagen ontsproot. Is Fords eerste kind uit deze affaire veelbelovend?
Nieuwe auto’s

Volvo start productie van C40 in Gent

4d geleden | Nicolas Morlet
In aanwezigheid van premier Alexander De Croo heeft Volvo Cars vandaag het startschot gegeven voor de productie van zijn elektrische SUV C40.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in