Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

De 2CV Fourgonnette staat terug in de Citroën-catalogus!

1d geleden | Nicolas Morlet
Nee, je droomt niet: de 2CV Fourgonnette staat terug in de Citroën-catalogus! Het Franse merk appelleert aan de nostalgische smaak van vele "Deuchevaux"-fans met deze "neo-retro" versie van de Berlingo. Deze combineert passie met betrouwbaarheid voor...
Nieuwe auto’s

Noem de Lynk & Co-clubs geen concessies

4d geleden | Maxime Pasture
De negende Lynk & Co club heeft zijn deuren geopend in... Barcelona. Het concept blijft verrassen!
Nieuwe auto’s

Revolutionaire rijhulpsystemen voor nieuwe Volvo EX90

5d geleden | Stephane Monsin
Volvo heeft de naam en het koetswerktype van zijn volgende model onthuld. De volledige ontsluiering volgt op 9 november.
Nieuwe auto’s

Mitsubishi is terug met de ASX... en die ken je ergens van

6d geleden | Nicolas Morlet
Twee jaar: dat is hoe lang het Mitsubishi kostte om... een Renault Captur te rebadgen! Terwijl het merk medio 2020 zijn vertrek uit Europa aankondigde, keert het nu terug met een tweede generatie ASX, maar die kan niet verrassen.
Nieuwe auto’s

Maxus onthult drie nieuwe modellen op de Hannover Messe

1w geleden | Nicolas Morlet
Het Chinese merk van nutsvoertuigen Maxus presenteerde op de IAA Hannover drie nieuwe modellen: de eerste elektrische pick-up voor de Europese markt, een minibus die zeven passagiers kan vervoeren en een kleine vrachtwagen.
Nieuwe auto’s

Dacia Manifesto: de leuke goedkope buggy die je niet kunt kopen

1w geleden
Terwijl Dacia gewend is aan pragmatische auto's, verrast het ons deze keer met de Manifesto, een verbazingwekkende buggy die ruikt naar avontuur en heet zand. Verwacht niet dat je hem naast de Duster in jouw garage kan parkeren: deze concept moet...
Nieuwe auto’s

Gloednieuwe Ford Mustang behoudt zijn V8!

1w geleden | Nicolas Morlet
Ford heeft op de Detroit Auto Show de zevende generatie van zijn legendarische Mustang onthuld. Hij evolueert in de traditie van het model, waarbij de fundamenten onaangeroerd blijven: een V8-motor en een cabrioletversie.
Nieuwe auto’s

Xiaomi (her)bevestigt zijn auto voor 2024

1w geleden
Eerder dit jaar kondigde het Chinese mobiele telefoonmerk een miljardeninvestering in de auto-industrie aan. CEO Lei Jun is van plan om al in 2024 een auto in productie te nemen.
Nieuwe auto’s

Opel blaast GSe-label nieuw leven in voor elektrische sportwagens

1w geleden | Nicolas Morlet
Opel bereidt een reeks elektrische sportwagens voor en gebruikt zijn geschiedenis om een van zijn historische namen af te stoffen: GSe. De betekenis is wel nieuw.
Nieuwe auto’s

Hier is eindelijk de super-SUV van Ferrari!

1w geleden | Nicolas Morlet
Enzo Ferrari draait zich vast om in zijn graf: voor de vader-stichter was een vierdeurs-Ferrari ondenkbaar! Maar sindsdien is er veel water onder de brug gestroomd, en overweldigd door het succes van luxe-SUV's heeft Ferrari eindelijk toegegeven. En...
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in