Actu  Renault

Videos

1w geleden | Nicolas Morlet
Nieuwe auto’s

Nieuwe Renault Captur, een facelift zoals het hoort

2w geleden | Laurent Zilli
"Nieuw" is niet meteen de juiste term, want in tegenstelling tot wat het design doet vermoeden, is dit geen nieuwe generatie.
Columns

Renault roept Europa op zich open te stellen voor andere oplossingen

4w geleden | Laurent Zilli
Met nog maar een paar maanden te gaan voor de verkiezingen roept Luca de Meo de Europese instellingen op om hun restrictieve en bestraffende beleid te vervangen door een beleid dat de auto-industrie ondersteunt.
Nieuwe auto’s

Dit is de Renault 5 Cabriolet die we allemaal willen...

1mnd geleden | Stephane Monsin
... en die Renault niet gaat maken!
Nieuwe auto’s

Nieuwe Renault 5 : Terug naar de Seventies !

1mnd geleden
Ah, de Renault 5. Icoon in de autowereld. Doordrenkt van geschiedenis, passie en nostalgie. Een ster uit de jaren ’70 en ’80, verre voorouder van de Clio met zijn compacte formaat, vijf echte zitplaatsen, dwarsgeplaatste motor en achterklep: de R5 was...
Nieuwe auto’s

Renault 5, officiële foto's en cijfers

1mnd geleden | Laurent Zilli
Het Autosalon van Genève is in volle gang en de belangrijkste onthulling is waarschijnlijk de officiële presentatie van de gloednieuwe elektrische Renault 5. De wow-factor is eraf, maar in ieder geval weten we al een pak meer.
Nieuwe auto’s

Renault Scénic E-Tech verkozen tot Auto van het Jaar 2024

1mnd geleden | Laurent Zilli
En dar is zeven voor Renault, dat opnieuw de felbegeerde titel Auto van het Jaar wint. Het is ook de vijfde keer dat een elektrische auto de prijs wint, die dit jaar goed vertegenwoordigd was onder de finalisten.
Nieuwe auto’s

Renault plaagt met een "Captur XL"

2mnd geleden | Laurent Zilli
Vind je ook niet dat er iets ontbreekt in het Renault-assortiment ? Maar natuurlijk: een SUV, uiteraard. Maar maak je geen zorgen, hij komt er snel aan.
Nieuwe auto’s

Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

3mnd geleden
Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.
Autotests

Test Renault Scénic E-Tech : terug naar de top

3mnd geleden | Stephane Monsin
Na de Espace is het nu de beurt aan de Scénic om zich in de wereld van de SUV's te begeven. En hij gaat ook volledig elektrisch. Een compleet nieuwe richting, maar met de ambitie om in de voetsporen van zijn voorgangers terug te keren naar de top van...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in