Renault


Actu  Renault

Nieuwe auto’s

Renault Master kiest voor waterstof

1d geleden
HYVIA onthult zijn eerste waterstofprototypes op basis van de Renault Master. De actieradius bedraagt tot 500 kilometer.
Nieuwe auto’s

Wegtest Renault Kangoo Van: goede ideeën en grote ambities

3w geleden
Net als het busje voor personen wordt ook de bestelwagenversie van de Renault Kangoo vernieuwd na een lange carrière van 14 jaar. Het Franse camionnetje geniet van een belangrijke upgrade. Met enkele nieuwe slimme functies wil hij het dagelijkse leven...
Nieuwe auto’s

Nieuwe look voor de Renault Master

4w geleden
Na de versie voor personenvervoer krijgt ook de utilitaire Master een esthetische en technische update.
Nieuwe auto’s

Renault Megane E-Tech wordt 100% elektrische cross-over

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Renault presenteert een gloednieuwe Megane. Verrassend, aangezien de huidige generatie nog jong is. Maar dit is niet zomaar een Megane…
Nieuwe auto’s

Jogger vervangt twee Dacia’s in één klap

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Dacia breidt zijn gamma uit met een nieuw model dat zowel de Lodgy als Dokker vervangt. Daarom is de nieuwkomer half Sandero, half SUV.
Nieuwe auto’s

Mobilize Limo, de Chinese taxi van Renault

1mnd geleden
Het eerste model van Renaults nieuwe merk Mobilize, de Limo, is een 100% elektrische auto voorbehouden voor taxi's, verhuur en ride hailing. Hij beleeft zijn debuut op de IAA in München.
Nieuwe auto’s

Renault Trafic Spacenomad is voor moderne trekkers

1mnd geleden
Het Franse automerk is een samenwerking aangegaan met de fabrikant Pilote om een praktische en betaalbare camper aan te bieden. Vanaf 2022 komt hij in verschillende Europese landen op de markt.
Nieuwe auto’s

Renault wil dankzij Geely meer Chinese klanten overtuigen

2mnd geleden
Het Franse autoconcern heeft zopas een overeenkomst gesloten met de Chinese reus om haar thuismarkt én Zuid-Korea te veroveren.
Autotests

Wegtest Renault Arkana Hybrid: mag het ietsje minder zijn?

2mnd geleden
Enkele weken na de lancering van de klassieke motoren heeft Renault het Arkana-gamma al uitgebreid met een hybride versie. We zijn benieuwd naar de resultaten aan de pomp.
Nieuwe auto’s

Geen nieuwe Renault Zoé meer

2mnd geleden
Ondanks zijn succes zal de Renault Zoé over een paar jaar zijn plaats moeten afstaan. Hij verdwijnt van het toneel en wordt vervangen door de 100% elektrische R5 die de instapper wordt van Renaults elektrische gamma.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in