Actu  Ford

Insoliet

Ford viert 60 jaar Mustang

1w geleden | Laurent Zilli
2024 is een speciaal jaar voor Ford, want het merk viert de zestigste verjaardag van de legendarische ponycar. Er zullen tal van festiviteiten plaatsvinden en ondertussen lanceert de fabrikant een herdenkingseditie.
Nieuwe versies

Ford Focus ST Edition, laatste versie voor het doek valt?

2w geleden | Laurent Zilli
Nu de finale etappe van de Focus is aangekondigd voor 2025, waarschijnlijk zonder vervanging, zou dit wel eens de laatste erehaag voor het model kunnen zijn. Dit wordt in ieder geval interessant voor liefhebbers van een sportieve rijstijl.
Nieuwe auto’s

De Ford Explorer heeft z’n prijs

4w geleden | Laurent Zilli
Aanvankelijk gepland voor lancering in de tweede helft van 2023, beginnen de leveringen een jaar later. Bestel je hem vandaag, dan wordt hij in september geleverd. Wat moet dat kosten?
Nieuwe versies

Ford Tourneo Connect PHEV 2024: tot 110 km elektrisch rijden

1mnd geleden | Laurent Zilli
Voor een aantal voertuigen bundelt Ford de krachten met VW, waaronder deze. Maar de Amerikanen nemen voorsprong op hun partner door een versie van de Tourneo Connect aan te bieden die nog niet bestaat op de Caddy: de plug-inhybride.
Nieuwe auto’s

Ford schrapt een uitrusting omdat niemand het gebruikt!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Net als de meeste moderne auto's zijn Ford's uitgerust met een geautomatiseerd parkeersysteem voor parallel parkeren. Maar niet voor lang meer: de fabrikant gaat deze uitrusting uit zijn toekomstige modellen schrappen, simpelweg omdat het door vrijwel...
Nieuwe auto’s

Ford onthult zijn "race" vans: de Transit en Ranger MS-RT

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Ford heeft opnieuw samengewerkt met zijn officiële racepreparateur, M-Sport, om nieuwe sportieve varianten van zijn Ranger en Transit Custom te onthullen. Op het programma: kracht en vooral stijl!
Nieuwe versies

Fords bestseller in Europa krijgt een make-over

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Puma, Fords bestverkochte auto in Europa en nu het instapmodel van het merk sinds de teloorgang van de Fiesta, krijgt een update voor het nieuwe modeljaar. De uiterlijke veranderingen zijn minimaal, maar aan boord vindt een technologische revolutie...
Nieuwe auto’s

Ford Mustang 2024: het arriveert in België met zijn grote V8 om zijn 60ste verjaardag te vieren!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Bijna anderhalf jaar na de onthulling in Detroit komt de zevende generatie van de Ford Mustang naar België. Zijn komst valt samen met de 60ste verjaardag van de Mustang dit jaar. De eerste reeks ging in première in april 1964.
Autotests

Test Ford Tourneo Custom - Feestje voor kroostrijke gezinnen!

3mnd geleden | Stephane Monsin
In een wereld zonder monovolume moeten grote gezinnen die in geen enkele SUV de ruime en praktische auto vinden die ze nodig hebben, zich wenden tot de minibus. Dit is de nieuwste toevoeging aan deze categorie, van een specialist op dit gebied.
Nieuwe auto’s

De Ford Kuga krijgt een facelift en verfijnt zijn hybride motoren

3mnd geleden | Nicolas Morlet
De Ford Kuga, die zijn vierde verjaardag nadert, krijgt een aantrekkelijke restyling met een veel moderner uiterlijk. Hij maakt van de gelegenheid ook gebruik om zijn uitrusting te verbeteren en zijn hybride aandrijflijnen verder te verfijnen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in