Nieuwe versies

Nieuwe versies

Renault Trafic gaat aan de stekker

4d geleden | Nicolas Morlet
Terwijl de Kangoo en de Master al lang beschikbaar zijn in 100% elektrische versies, bleef de Trafic voorlopig zijn oude koers varen. Niet langer zo. Ook de middelgrote bestelwagen krijgt een batterij-aangedreven variant.
Nieuwe versies

Nieuwe Ford Transit Custom is er als elektrisch, hybride én diesel

4d geleden | Nicolas Morlet
Ford heeft op de Hannover Commercial Vehicle Show de nieuwe Transit Custom onthuld. Europa's bestverkochte bedrijfswagen wil op zijn troon blijven zitten en biedt daarom meer aan dan ooit tevoren, zowel op het gebied van motoren als technologie.
Nieuwe versies

Land Rover viert 75 jaar Defender

1w geleden
Om de verjaardag van zijn Defender te vieren, onthult de Britse fabrikant een opvallend ontworpen Limited Edition. Hij beschikt over hybride technologie en is in België verkrijgbaar vanaf 113.300 euro.
Nieuwe versies

Maserati voegt nieuwe versie toe aan de GranTurismo-familie

1w geleden
Na de elektrische versie, de GranTurismo Folgore, presenteert Maserati nu de klassieke, uitgerust met de V6 Nettuno. Badend in luxe en comfort promoot deze nieuwe generatie de Italiaanse manier van leven op de best mogelijke manier.
Nieuwe versies

Ford verbetert Mustang Mach-E

2w geleden
Met nieuwe rijhulptechnologieën en een geoptimaliseerd comfort maakt Ford de Mustang Mach-E weer een beetje beter.
Nieuwe versies

MG ZS: nu ook als benzine

2w geleden | Nicolas Morlet
Terwijl alle fabrikanten dezelfde richting uitgaan, met als doel hun hele gamma te elektrificeren, gaat MG de tegenovergestelde richting uit: de fabrikant presenteert twee nieuwe benzinemotoren voor zijn compacte SUV ZS.
Nieuwe versies

BMW: veganistische interieurs vanaf 2023

2w geleden
De BMW Group pakt uit met milieunieuws. Vanaf 2023 zal het merk voertuigen op de markt brengen met een veganistisch interieur. Een innovatieve oplossing voor de toekomst van de auto.
Nieuwe versies

Nieuwe Fiat 500X Hybrid is geland

3w geleden
Fiat heeft net de elektrificatie van zijn gamma voltooid. Twee nieuwe modellen, de 500X Hybrid en de Tipo Hybrid, zijn aan de catalogus toegevoegd.
Nieuwe versies

Mini Multitone Edition: geef het leven kleur

3w geleden
Terwijl de unieke Multitone-technologie voorheen was voorbehouden aan het dakgedeelte, breidt de nieuwe Multitone Edition voor de Mini 3-deurs, Mini 5-deurs en Mini Clubman deze speciale look uit met talrijke details aan de buiten- en binnenkant.
Nieuwe versies

Pittiger Toyota Yaris Cross SUV

3w geleden | Nicolas Morlet
Toyota lanceert een nieuwe GR Sport-uitvoering voor zijn kleine SUV op basis van de Yaris. Het recept omvat een dynamischer uiterlijk en een herwerkt chassis, met onder de motorkap nog steeds de hybride motor.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in