Nieuwe versies

Nieuwe versies

Nieuwe afwerkingen bij Maserati

3w geleden
Voor 2022 heeft de Italiaanse constructeur zijn gamma herschikt. Alles draait rond drie uitrustingsniveaus: GT, Modena en Trofeo.
Nieuwe versies

Meer uitrusting voor de Subaru XV

3w geleden
De compacte cross-over, een discrete aanwezigheid op onze markt, ondergaat een opfrissing. Zijn basisuitrusting, net als zijn veiligheidssystemen, gaan erop vooruit.
Nieuwe versies

Skoda Kodiaq vernieuwt zichzelf

3w geleden
De Tsjechische SUV, die vier jaar geleden werd gelanceerd, ondergaat een lichte esthetische update. Ook de technologie ondervindt baat bij de facelift.
Nieuwe versies

Fiat 500X krijgt exclusieve Yachting-afwerking

3w geleden | Nicolas Morlet
Een speciale Yachting-editie van de Fiat 500X brengt een ode aan het mediterrane strandleven. Deze luxueuze afwerking, geïnspireerd door de nautische wereld, onderscheidt zich door één uniek trekje: een panoramisch zonnedak.
Nieuwe versies

Deze Lamborghini begeleidt… vliegtuigen

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Als u eind dit jaar in Bologna landt, wordt uw vliegtuig misschien naar zijn parkeerplaats geleid door een Lamborghini Huracan Evo.
Nieuwe versies

Porsche 911 als scalpel

1mnd geleden
Met 30 pk meer dan de 911 S, heeft de GTS specifieke onderstelinstellingen. Een nog scherper rijgedrag en een stemmiger uitlaat zijn zijn deel.
Nieuwe versies

Klassieke lijn, moderne aandrijving

1mnd geleden
Het Britse Electrogenic zorgt ervoor dat de legendarische E-Type ook in de nieuwe tijd kan blijven rijden. Het bedrijf stelt een geëlektrificeerde versie van de Jaguar E-Type voor, een model dat tussen 1961 en 1975 werd geproduceerd.
Nieuwe versies

Een betere Dacia Duster is daarom niet duurder

1mnd geleden
Dacia heeft zijn compacte SUV een technische en cosmetische lift gegeven. Maar aan zijn aantrekkelijke prijskaartje, de sleutel van zijn succes in Europa sinds 2010, werd niet geraakt.
Nieuwe versies

Porsche 911 GT3 Pack Touring: niet té radicaal

1mnd geleden
Voor klanten die topprestaties op prijs stellen, maar zich (relatief) gedeisd willen houden, heeft Porsche een oplossing: de 911 GT3 Pack Touring.
Nieuwe versies

Opfrissing voor de AMG GT Coupé 4-Door

1mnd geleden
De supersedan ontwikkeld door Mercedes-AMG biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden en is beschikbaar in een speciale versie genaamd Edition.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in