Nieuwe versies

Nieuwe versies

Facelift Toyota RAV4: meer connectiviteit en veiligheid

4u geleden
De RAV4 Hybrid en Plug-in Hybrid hebben nieuwe multimediasystemen gekregen plus een aanpasbaar digitaal instrumentenpaneel voor de bestuurder en verbeterde Toyota Safety Sense-functies.
Nieuwe versies

Opel viert 40 jaar Corsa met speciale editie

4u geleden
De eerste Opel Corsa rolde van de band in 1982. Nu, 40 jaar en zes modelgeneraties later, zijn er meer dan 14 miljoen gebouwd. Dat verdient een speciale serie!
Nieuwe versies

Alpine viert de Tour de Corse met een prachtige limited edition

5d geleden | Nicolas Morlet
De Tour de Corse, bijgenaamd "de rally van 10.000 bochten", is een van de zwaarste wegwedstrijden ter wereld. Alpine herdenkt zijn deelname uit 1975 met een speciale serie waarvan de kleuren zijn geïnspireerd op de legendarische raceauto.
Nieuwe versies

Peugeot heeft zijn nieuwe 408 binnenkort klaar!

1w geleden
Hij zal op 22 juni worden onthuld. De nieuwe Peugeot 408, die zijn details onder een camouflagepak verbergt, wordt eerst nog aan de strengste tests onderworpen ter voorbereiding van zijn lancering in het najaar.
Nieuwe versies

Citroën C5 Aircross: een beetje kwaad ziet er beter uit

1w geleden
De Citroën C5 Aircross, door velen beschouwd als de comfortabelste SUV in zijn categorie, laat zijn welvingen achterwege en kiest voor een agressiever lijnenspel.
Nieuwe versies

Op 40-jarige leeftijd wordt de Opel Corsa een mode-icoon

1w geleden
De Opel Corsa viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Als feestidee biedt het merk de fans een paar sokken aan met een ruitmotief dat doet denken aan de stoelen van het model van de eerste generatie.
Nieuwe versies

Dacia’s krijgen een nieuw gezicht

1w geleden | Nicolas Morlet
Dacia gaat door met de vernieuwing van zijn imago. De start was een nieuw logo dat gepresenteerd werd tijdens de voorstelling van het Renaulution-plan van moederbedrijf Renault. Het nieuwe logo, dat Dacia al in zijn communicatie gebruikte, verschijnt...
Nieuwe versies

Nieuwe Fiat Doblo: Declinatie rond een opgelegd thema

2w geleden | Nicolas Morlet
Fiat heeft een nieuwe generatie van de Doblo klaar, als bestelwagen en als ludospace. Een verrassing is het niet dat dit model een kloon is van de Citroën Berlingo en zijn neven, maar dan met een Italiaans accent. De specificaties zijn dezelfde,...
Nieuwe versies

Jaguar F-Pace SVR 1988 Edition: zéér exclusieve speciale editie

2w geleden
De exclusieve 1988 F-Pace SVR Edition is de eerste gelimiteerde editie van Jaguars hoogperformante SUV, in het leven geroepen door de customisation-experts van SV Bespoke. Na 394 eenheden houdt het op.
Nieuwe versies

Facelift Toyota Corolla: dynamischer dan ooit

2w geleden
De 12de generatie van de Toyota Corolla heeft een lichte cosmetische make-over gekregen, samen met een paar verbeteringen aan de mechaniek en de elektronische componenten.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in