Top 5 2022

1w geleden

2022 is van start gegaan! En ondanks de aanwezigheid van een Autosalon, zal een uitgebreide lijst nieuwe auto's niet ontbreken. Wij selecteren de 5 meest verwachte.

1. Volkswagen ID Buzz

Volkswagen heeft de "revival" van de beroemde Combi al onthuld. Maar deze keer wordt hij ook  een commerciële realiteit. Vanaf volgend najaar staat de productieversie van de ID.Buzz concept in de showrooms kunnen. En als teken des tijds zal de Combi van de 21ste eeuw helemaal elektrisch zijn.

2. Hyundai Ioniq 6

Voor Hyundai is elektriciteit geen onbekend terrein. Het merk biedt al de Ioniq, Kona en Ioniq 5 aan, en zal zijn gamma vervolledigen met een elektrische berline, de Ioniq 6. Net als de 5 zal de 6 gebaseerd zijn op de concept Prophecy zoals hieronder afgebeeld.

3. Ferrari Purosangue

In 2022 zal Ferrari toetreden tot het lucratieve segment van luxe-SUV's. En, natuurlijk, met dat steigerende paard op de motorkap, moet de dynamiek van de bovenste plank zijn. Lang hoeven we er niet op te wachten, want hij wordt over een paar maanden onthuld.

4. Fiat Centoventi

De definitieve Fiat Centoventi, die in conceptvorm werd voorgesteld op het Autosalon van Genève van 2019, maakt wellicht dit jaar zijn opwachting. Hij zal de facto de Panda vervangen, met een mini-SUV-look en, uiteraard, een elektrische motor.

5. Ford Ranger

De Ford Ranger, de onbetwiste leider in het segment van de pick-ups en goed voor meer dan 45% van het marktaandeel in ons land, wordt in 2022 volledig vernieuwd. Het model is al onthuld, maar we zullen tot het einde van het jaar moeten wachten om het van dichtbij te kunnen zien en het in levende lijve te kunnen aanschouwen. Een beetje geduld, dan...

Top 5 2022

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in