Actu  Fiat

Classics

Officiële museum in Turijn voor Alfa Romeo, Lancia en Fiat

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Stellantis Groep, die nu bijna alle Italiaanse automerken omvat, heeft zojuist zijn Heritage Hub ingehuldigd, een museum gewijd aan Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia in het hart van hun historische geboorteplaats.
Nieuwe versies

Nieuwe Fiat 500X Hybrid is geland

3mnd geleden
Fiat heeft net de elektrificatie van zijn gamma voltooid. Twee nieuwe modellen, de 500X Hybrid en de Tipo Hybrid, zijn aan de catalogus toegevoegd.
Nieuwe auto’s

Fiat Fastback, de SUV-coupé die je niet kunt kopen

3mnd geleden
Coupéversies van SUV's zijn in opmars. Stellantis is er een groot voorstander van. Na de Peugeot 408 en de Citroën C4-X speelt nu ook Fiat het spel mee, zij het niet in Europa.
Autotests

Testrit Fiat Tipo Hybrid: mee met zijn tijd

5mnd geleden | Stephane Monsin
Na een restyling vorig jaar verbetert Fiat zijn Tipo opnieuw, ditmaal met een gloednieuwe hybride motor. Deze aandrijflijn maakt de compacte auto en zijn breakversie interessanter en homogener dan ooit. Maar er is meer aan de hand.
Nieuwe versies

Nieuwe Fiat Doblo: Declinatie rond een opgelegd thema

5mnd geleden | Nicolas Morlet
Fiat heeft een nieuwe generatie van de Doblo klaar, als bestelwagen en als ludospace. Een verrassing is het niet dat dit model een kloon is van de Citroën Berlingo en zijn neven, maar dan met een Italiaans accent. De specificaties zijn dezelfde,...
Nieuwe versies

Hybridisering voor de Fiat 500X en Tipo

9mnd geleden
Fiat heeft - niet verrassend - toegegeven aan de roep van de elektrificatie. De twee modellen die nog als vanouds verder deden krijgen nu de hulp van een 48V-batterij.
Insoliet

Naar de Noordkaap in een Fiat Panda

9mnd geleden
Tanguy en Thomas zullen proberen de Noordkaap te bereiken in hun Fiat Panda uit 1997. Het doel is geld in te zamelen voor onderzoek naar neurofibromatose.
Nieuwe auto’s

Top 5 2022

10mnd geleden
2022 is van start gegaan! En ondanks de aanwezigheid van een Autosalon, zal een uitgebreide lijst nieuwe auto's niet ontbreken. Wij selecteren de 5 meest verwachte.
Nieuwe auto’s

Fiat Scudo is één en al déjà-vu

11mnd geleden
Na een afwezigheid van 5 jaar maakt de Italiaanse Scudo zijn comeback. Hij is nu gebaseerd op een bestelwagen die wijd en breed door de andere merken van het Stellantis-concern wordt gebruikt, alsook Toyota.
Sport

Dit is de snelste Fiat Panda ter wereld!

11mnd geleden
Onder de enigszins gespierde lijnen van de Italiaanse stadsauto gaat een Ford Fiesta R5 4WD-rallyauto schuil. Het is een unieke auto, besteld door een anonieme klant.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in