Sport

Sport

Car-Pass steunt Nigel Bailly en gehandicapten met autosportambities

1w geleden | Nicolas Morlet
Tijdens de laatste 24 uren van Spa eind juli is de Bentley Continental GT3 Art Car #107 niet onopgemerkt gebleven. De verlamde Belgische coureur Nigel Bailly nam er de start. Zijn grote sportieve en menselijke prestatie trok de aandacht van de...
Sport

Circuit van Monza viert eeuwfeest

2w geleden
Op zondag 11 september 2022 vindt in Monza de Grand Prix van Italië plaats. Dit is de geknipte gelegenheid om de 100ste verjaardag te vieren van dit mythische circuit en zijn nauwe band met het merk Alfa Romeo.
Sport

Eerste epidose webserie Alfa Romeo F1 staat online

2w geleden | Nicolas Morlet
Voortbouwend op het succes van de Netflix-serie "Formula 1: Drive to Survive", lanceert Alfa Romeo F1 Team Orlen de meeslepende webserie "Beyond the Visible", die de kijker naar het hart van het Formule 1-team brengt.
Sport

Porsche Carrera Cup Benelux: Maak plaats voor jong stuurtalent!

2w geleden
De wereld van Porsche binnenstappen ligt voor de meeste mensen buiten bereik. En dan lijkt je strepen verdienen als piloot bij het merk uit Zuffenhausen schier nóg moeilijker. Gelukkig heeft de Carrera Cup Benelux een eigen kanaal om jongeren een...
Sport

Porsche Carrera Cup Benelux: twee nieuwe winnaars en een kampioen

3w geleden | Laurent Zilli
De vijfde ronde van de Porsche Carrera Cup Benelux, die in Barcelona in de marge van de European Le Mans Series werd verreden, zat vol verrassingen.
Sport

Audi gaat naar de Formule 1!

3w geleden
Audi treedt in 2026 toe tot de Formule 1 als motorenfabrikant met een team dat tegen het einde van het jaar zal worden bekendgemaakt, zo heeft CEO Markus Duesmann aangekondigd.
Sport

Roeselare zet zaterdag Stoffel Vandoorne in de bloemetjes

3w geleden | Nicolas Morlet
Stoffel Vandoorne is gekroond tot wereldkampioen Formule E. De Belgische coureur zal aanstaande zaterdag worden geëerd door de stad Roeselare, waar hij opgroeide, tijdens een openbaar evenement. Ook zijn auto zal te bewonderen zijn.
Sport

Porsche Carrera Cup Benelux te gast in Barcelona tijdens de European Le Mans Series

4w geleden | Maxime Pasture
De Porsche Carrera Cup Benelux is alweer aan de vijfde meeting van het seizoen toe en daarvoor geven teams en rijders afspraak in Barcelona.
Sport

Porsche Carrera Cup Benelux : topautosport voor volle tribunes

1mnd geleden | Maxime Pasture
Na een goede maand zomerpauze was de Porsche Carrera Cup Benelux terug! De plaats van afspraak was het legendarische motorcircuit van Assen in het kader van de zeer druk bijgewoonde JACK’s Racing Day, met niet minder dan 60.000 toeschouwers in de...
Sport

Sim Racing Roadshow: van virtueel naar echt

2mnd geleden
De Sim Racing Roadshow, georganiseerd door Porsche België, is een rijcompetitie op een simulator, waarbij de winnaar de mogelijkheid krijgt zijn of haar vaardigheden nadien in een echte racewagen te tonen. Dat is wat de Belgische coureur Julien Soenen...
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in