Nissan lanceert volledig elektrische Townstar

1mnd geleden

Nissan lanceert de Townstar nu ook met een 100% elektrische aandrijving. Niet verwonderlijk, want het is een kloon van de Renault Kangoo die ook als elektrische versie in de catalogus staat.

De Japanse compacte bestelwagen heeft dezelfde technische specificaties als zijn Franse voorganger: een motor van 122 pk drijft de voorwielen aan, aangedreven door een batterij van 45 kWh die een maximale actieradius van 300 kilometer mogelijk maakt. Een warmtepomp verbetert de energie-efficiëntie bij koud weer.

Het laadvermogen blijft hetzelfde als dat van de Townstar met verbrandingsmotor: 600 kilo laadvermogen en 3,3 m³, of 3,9 m³ als de neerklapbare passagiersstoel en het beweegbare schutbord het mogelijk maken om lange voorwerpen tot aan het dashboard te laden. Met de verlengde carrosserie kunnen deze waarden worden verhoogd tot maximaal 800 kilo en 4,9 m³. Dit is genoeg om twee europallets te laden. In beide gevallen kan de bestelwagen ook een aanhangwagen van 1.500 kilo trekken.

De uitrusting is eveneens gebaseerd op die van de benzineversies en is zeer uitgebreid, met onder meer het bestuurdersassistentiesysteem ProPILOT Assist, een 360°-camera, een dodehoekwaarschuwingssysteem en adaptieve cruisecontrol.

Nissan lanceert volledig elektrische Townstar
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in