Actu  Nissan

Nieuwe auto’s

Maak kennis met de gloednieuwe Nissan X-Trail

2w geleden | Nicolas Morlet
Het is alweer de vierde generatie die Nissan van zijn grote SUV afleidt. De nieuwe X-Trail deelt veel van zijn technologie met de Qashqai, en voegt daar extra ruimte, raffinement en vermogen voor de hybride motor aan toe.
Mobiliteit

Renault wil niet langer cilinderkoppen van Nissan

3w geleden
Vanaf 2024 stopt Nissan met de productie van cilinderkoppen voor Renault in zijn vestiging in Sunderland Engeland), omdat Renault een andere leverancier heeft gekozen die ze goedkoper kan leveren.
Nieuwe versies

Nissan Qashqai e-Power - de EV die benzine drinkt!

4w geleden | Nicolas Morlet
Nissan staat erop de Qashqai e-Power te presenteren als een "100% elektrisch" voertuig. In zekere zin is hij dat ook. Alleen gebruikt hij aan de bron een benzinemotor en een verbazingwekkende hybride kinematica. Maar het blijkt allemaal zeer aangenaam...
Nieuwe versies

Nissan lanceert volledig elektrische Townstar

1mnd geleden
Nissan lanceert de Townstar nu ook met een 100% elektrische aandrijving. Niet verwonderlijk, want het is een kloon van de Renault Kangoo die ook als elektrische versie in de catalogus staat.
Nieuwe versies

Nissan Juke Hybrid: een nieuwe stap naar een 100% elektrisch gamma

2mnd geleden
Nissan Juke krijgt een nieuwe generatie hybride aandrijflijn, voor betere prestaties en meer efficiëntie.
Insoliet

Nissan Qashqai krijgt goede punten voor zijn rijhulpmiddelen

4mnd geleden
Euro NCAP heeft de rij-assistentiesystemen van vier recente auto's getest. Presteerden het best: de Nissan Qashqai en de VW ID.5.
Autotests

Autotest Nissan Qashqai e-Power - Een elektrische auto... op benzine

5mnd geleden | Nicolas Morlet
De Nissan Qashqai, een paar maanden geleden nog gelanceerd als een model met alleen benzinemotoren, krijgt er een nieuw type hybride motor bij. Deze aandrijving, e-Power genaamd, wil het soepele van elektrisch rijden combineren met het gebruiksgemak...
Autotests

Test - De elektrische SUV die Nissans toekomst uittekent

5mnd geleden
Meer dan een jaar geleden onthulde Nissan de Ariya SUV. Toch zal het nog een hele poos duren vooraleer we hem in Belgische showrooms zien. Ons kon het niet deren de kans te grijpen om kennis te maken met dit zeer belangrijke model voor de Japanse...
Nieuwe versies

Hybride versie voor de Nissan Juke

6mnd geleden
De kleine SUV erft een hybride aandrijflijn uit andere auto’s van de Renault-Nissan Alliantie. Die verbruikt 20% minder dan zijn "klassieke" equivalent op benzine.
Nieuwe auto’s

Nissan bouwt een zwerfwagen

6mnd geleden
Met de Primastar Seaside begeeft de Japanse fabrikant zich op het terrein van vrijetijdsvoertuigen, dat sinds de gezondheidscrisis populairder dan ooit is.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in