Ford E-Transit Custom: Europa’s bestverkochte bestelwagen gaat elektrisch

1w geleden | Nicolas Morlet

Na de grote Transit is het nu de beurt aan de kleinste Transit Custom om elektrisch te gaan. Deze keer is het een volledig nieuw model. Het zal echter nog wel even duren voordat we hem op straat zien.

Zoals enkele weken geleden aangekondigd, is de nieuwe E-Transit Custom de eerste van vier nieuwe elektrische bestelwagens die tegen 2024 moeten verschijnen. U zult echter morgen nog niet achter het stuur kunnen kruipen of hem zelfs maar kunnen bestellen, want de productie is pas gepland voor de tweede helft van het jaar... 2023! Dat is nog meer dan een jaar! Hij zal deel uitmaken van het Transit Custom-gamma, "het meest uitgebreide dat ooit aan klanten werd aangeboden".

Op papier ziet deze E-Transit Custom er veelbelovend uit. Zonder veel details te lossen, kondigt Ford een actieradius tot 380 kilometer aan samen met "snelladen en volledig trekvermogen". In afwachting van de nieuwe details die het merk in september belooft, kunnen we nu al de stijl bewonderen, die voor een bedrijfsvoertuig erg gepolijst is.

Ford E-Transit Custom: Europa’s bestverkochte bestelwagen gaat elektrisch
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in