Nog meer Supercars in Autoworld!

2j geleden

De tentoonstelling Supercar Story in Autoworld, geopend sinds 17 december jongstleden, heeft alle verwachtingen overtroffen. Ze noteert nu al meer dan 35.000 bezoekers! Als apotheose voor de laatste week van de tentoonstelling steken D'Ieteren en Ginion nog een tandje bij en voegen enkele gloednieuwe modellen toe, waaronder een Europese première!

Als partner van het Brusselse automuseum in het kader van de tentoonstelling Supercar Story, biedt D'Ieteren een extraatje aan voor bezoekers die nog tot komende zondag de tentoonstelling willen ontdekken. Zij kunnen er de Europese première ontdekken van de Bentley Flying Spur Hybrid, een herlaadbare hybride versie van de Britse berline, alsook van de nieuwe Rimac Nevera, waarvoor de groep zopas de invoerder in België is geworden.

Naast deze twee modellen zijn er twee Lamborghini's die nog nooit eerder in België te zien waren: de Aventador LP-780 Ultimae, de laatste variant van de grote coupé voordat hij met pensioen gaat, en de Lambo V12 Vision GT, een eenzitter die is ontwikkeld voor het videospel Gran Turismo op PlayStation.

Daarnaast is er nog de Bugatti Chiron Super Sport, de ultieme variant van de Chiron wat prestaties en prijs betreft.

Bij de Ginion Groep maken de McLarens plaats voor de Ferrari's. De sublieme Roma, de verrukkelijke Portofino M en de waanzinnige SF90 Stradale zullen er te zien zijn.

De tentoonstelling Supercar Story sluit de deuren op zondag 23 januari. Op vrijdag 21 januari is er een avondfeest met dj en een champagnebar gepland.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in