Actu  Bugatti

Nieuwe auto’s

Bugatti: vergeet de W, maar onthou de 16

3w geleden | Laurent Zilli
Degenen die vreesden dat Bugatti in dit tijdperk van elektrificatie in het gareel zou gaan lopen, mogen gerust zijn. De W16 houdt het na 20 jaar (hyper)activiteit voor bekeken, maar zijn vervanger wordt net zo bijzonder.
Nieuwe auto’s

Te koop: inkooporder Bugatti aan dubbele prijs

2mnd geleden | Laurent Zilli
Heb je de kans gemist om een van de 99 Bugatti Mistrals te kopen? Dan heb je geluk, want blijkbaar heeft een klant zich net bedacht en verkoopt hij zijn 'productieslot' door.
Insoliet

Cristiano Ronaldo verkoopt zijn hyperexclusieve Bugatti om een verrassende reden

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Cristiano Ronaldo is een echte autoliefhebber. En dankzij zijn kolossale fortuin kan hij zich de mooiste juwelen op wielen van deze wereld veroorloven. Waaronder een van de tien Bugatti Centodieci’s. Een auto waar hij nu afstand van doet. En de reden...
Nieuwe auto’s

Bugatti Unseen, een uitzonderlijke tentoonstelling in Autoworld

6mnd geleden | Laurent Zilli
Van 8 september tot 5 november wijdt het museum Autoworld in Brussel een tijdelijke tentoonstelling aan een van de meest exclusieve merken ter wereld: Bugatti.
Insoliet

Bugatti nodigt zijn klanten uit om de 400 km/u-grens te doorbreken

9mnd geleden | Laurent Zilli
Een paar dagen geleden nodigde het legendarische Franse merk achttien van zijn klanten uit om iets te doen wat zelfs zij waarschijnlijk nog nooit hadden gedaan: de grenzen van hun auto testen.
Nieuwe auto’s

BMS 2023 : Lamborghini, Bentley, Bugatti, Rimac – Paleis 11

1j geleden | Maxime Pasture
Brussels Motor Show 2023 : Lamborghini, Bentley, Bugatti, Rimac, een "Dream cars"-stand gratis en voor iedereen in Paleis 11.
Nieuwe auto’s

Bugatti W16 Mistral: afscheid in schoonheid

1j geleden
Op de prestigieuze Monterey Car Week in Pebble Beach, Californië, onthulde Bugatti haar nieuwste werk: de W16 Mistral. Een dubbel feest.
Insoliet

417 km/u op een Duitse snelweg in een Bugatti Chiron zonder boete

1j geleden
Dit is het verhaal van een Tsjechische miljardair, Bugatti-verzamelaar en snelheidsrecordhouder. Hij kwam oog in oog te staan met politieke correctheid en de publieke opinie, maar die laatste hebben hun grenzen.
Insoliet

Bugatti roept... één auto terug

1j geleden
Je hebt er vast al eens van gehoord: in de auto-industrie is het niet ongewoon dat een fabrikant voertuigen terugroept bij dealers om een mogelijk defect te controleren of te corrigeren. Wat veel zeldzamer is, is dat deze terugroepactie betrekking...
Insoliet

Nog meer Supercars in Autoworld!

2j geleden
De tentoonstelling Supercar Story in Autoworld, geopend sinds 17 december jongstleden, heeft alle verwachtingen overtroffen. Ze noteert nu al meer dan 35.000 bezoekers! Als apotheose voor de laatste week van de tentoonstelling steken D'Ieteren en...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in