McLaren 765LT gaat topless

1mnd geleden

Zoals gebruikelijk lanceert McLaren enkele maanden na de lancering van een nieuw model, de topless versie en in dit geval gaat het om de 765 LT Spider.

De 765LT staat momenteel helemaal bovenaan het McLaren supercar gamma. Zoals de naam doet vermoeden, levert de 4,0-liter twin-turbo V8 765 pk. LT staat voor "Long Tail", zodat hij ook aerodynamische prestaties van topniveau biedt. De prestatiecijfers laten weinig aan de verbeelding over want de oefening van 0 tot 100 km/u lukt in 2,8 seconden, 0-200 km/u kan al in 7,2 seconden en hij haalt een topsnelheid van 330 km/u.

11 seconden

Zo lang het duurt het om het dak van de Spider te openen. Het goede nieuws is dat deze versie nauwelijks meer weegt dan de coupéversie en de 50 kilo extra heeft geen invloed op de prestaties. McLaren zal de productie van deze 765LT Spider overigens beperken tot 765 exemplaren, zoals dat ook al het geval was met de coupéversie en die is inmiddels uitverkocht. Mocht u interesse hebben in de Spider - en indien u er ook ongeveer €370.000 aan kan besteden - aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met "uw dichtstbijzijnde dealer".

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in