MG kondigt de terugkeer van een roadster aan!

1j geleden

Met zijn A, B en recenter F en TF, staat MG in het collectieve geheugen zonder twijfel synoniem met kleine, compacte en leuke roadsters, ook al biedt het merk er al meer dan tien jaar geen meer aan! Maar dat gaat spoedig veranderen.

MG heeft zojuist via een expliciete videoteaser de nakende terugkeer van zijn favoriet autotype aangekondigd. De video suggereert een compacte roadster, een ware nazaat van de hierboven genoemde modellen met een goed uitgewerkt design; een lage lijn, een lange motorkap en zelfs een stoffen kap die in een paar seconden naar beneden kan. Alle ingrediënten zijn aanwezig!

Het merk geeft op dit moment nog geen technische gegevens vrij. Maar aangezien de auto gebaseerd zal zijn op de vorig jaar gepresenteerde concept Cyberster, zal de aandrijving elektrisch zijn, in overeenstemming met de meeste andere modellen van de Chinees-Britse fabrikant in Europa. Weet echter dat MG zijn ZS in Frankrijk ook met een benzinemotor verkoopt...

Op de definitieve naam moeten we nog wat wachten. Het merk spreekt over de "terugkeer van een legende", zal dat ook van toepassing zijn op een van de historische namen?

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in