Kattenwasje voor de Porsche Taycan

2w geleden

Porsches elektrische pionier krijgt een technologische upgrade en pakt uit met nieuwe, nogal flashy kleuren. Maar ze passen hem als een handschoen!

De Porsche Taycan, twee jaar geleden gelanceerd, is ondanks zijn hoge prijs een commercieel goudhaantje. Voor het modeljaar 2022 krijgt hij een rist verbeteringen, waaronder parkeerhulp op afstand - waardoor de auto zichzelf kan inparkeren - en een completere integratie van het infotainmentsysteem met nu ook Android Auto en Apple CarPlay.

Daarnaast verbruikt de Taycan nu minder stroom, door o.a.een vrijloopfunctie en de mogelijkheid om een van de motoren tijdens lage belasting uit te schakelen. Porsche heeft ook een hippere garderobe samengesteld, met 17 nieuwe kleuren die meteen beschikbaar zijn wanneer de gefacelifte Taycan wordt gecommercialiseerd.

Dankzij de programma's Paint to Sample en Paint to Sample Plus is het mogelijk te kiezen voor flitsende livreien, met o.a. keuze uit retrolak geïnspireerd op modellen uit de jaren 90. Vanaf september zou de vernieuwde staalkaart voor de kleuren te bestellen zijn.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in