Ineos open zijn eerste showroom in België

2w geleden | Nicolas Morlet

De Ineos Grenadier is officieel in België geland. Het is nu mogelijk om deze spirituele erfgenaam van de Land Rover Defender te ontdekken in een speciale ruimte in Lokeren.

Hedin Automotive, al bekend van zijn Mercedes-Benz-dealers in heel Vlaanderen, is verantwoordelijk voor de invoer en de commercialisering van de Ineos Grenadier in ons land.

De showroom van Ineos bevindt zich in een gebouw dat grenst aan een van deze dealerbedrijven. De toonzaal dompelt de bezoeker onder in een minimalistische en industriële sfeer die perfect past bij het product, met een mix van houten en metalen afwerkingen, goed ontworpen verlichting en een comfortabele wachtruimte. Verschillende varianten van de Grenadier en zijn verschillende opties en accessoires worden in de showroom tentoongesteld zodat bezoekers deze formidabele franchiser beter kunnen leren kennen.

Later ook tweede showroom

Hedin Automotive is een van de grootste autodealers ter wereld. De Zweedse groep heeft 260 dealers in 13 landen die meer dan 40 merken vertegenwoordigen! Ineos heeft besloten haar de distributie van de Grenadier in dertien Europese landen toe te vertrouwen, waaronder België en Luxemburg, waar dit jaar een tweede showroom moet worden geopend.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in