DRM officiële distributeur KTM Sportcar

2w geleden | Frédéric De Backer

DRM, officieel KTM Sportcar-distributeur voor België en Luxemburg, presenteert de gloednieuwe X-BOW GT-XR op InterClassics Brussels!

DRM Sportscars blijft zijn aanbod ontwikkelen en diversifiëren. Daarom start het bedrijf met de distributie van KTM-supersportwagens, te beginnen met de gloednieuwe straatversie X-BOW GT-XR, die op vrijdag 18 november om 14.00 uur in hal 5 op de stand van DRM Sportscars op InterClassics Brussel wordt onthuld!

Van het circuit naar de weg

De X-BOW GT-XR is een echte racewagen, geboren voor het circuit. Hij deelt namelijk zijn platform met de KTM X-BOW GT2. De GT-XR-versie richt zich op de essentie zonder de unieke KTM-ingrediënten op te offeren. Centraal staat het indrukwekkende elektrisch bediende openingssysteem dat toegang geeft tot de cockpit als in een straaljager. De motor ligt centraal achterin en is een legendarisch blok. Het is de Audi 2,5 liter-vijfcilinder-turbomotor. Deze motor ontwikkelt 500 pk bij 6.350 tpm. Dit vermogen wordt via een zeventrapsversnellingsbak (DSG) op de achterwielen overgebracht. Het leeggewicht van de KTM X-BOW GT-XR bedraagt slechts 1.130 kilogram, waardoor hij een vermogen-gewichtsverhouding heeft die de beste sportwagens waardig is.

DRM officiële distributeur KTM Sportcar
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in