Brussels Autosalon viert honderdste verjaardag in 2023!

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Na twee afgelastingen in 2021 en 2022 keert het Autosalon in 2023 terug om zijn honderdjarige bestaan te vieren! Deze editie vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari, met activiteiten voor het hele gezin en enkele nieuwigheden.

"Natuurlijk zullen wij het 100ste Salon vieren zoals het hoort met specifieke experiences”, bevestigt Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij FEBIAC, “Daarnaast zullen wij de dimensie ‘consumenteninformatie’  verder ontwikkelen: de evolutie in onze sector is zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100e Salon de toekomst in te luiden: het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks. Meer informatie over het nieuwe concept en de feestelijkheden zal in oktober 2023 bekend gemaakt worden." 

Hoewel het nog niet duidelijk is of alle fabrikanten zullen aanwezig zijn, heeft Andreas Cremer, algemeen directeur van de FEBIAC, er alle vertrouwen in: "Zeer veel merken hebben al bevestigd aan deze jubileumeditie te willen deelnemen. Sinds de laatste fysieke Saloneditie 2020 is er heel wat veranderd in de sector die wij vertegenwoordigen, en het Salon is een unieke kans om alle nieuwe producten, onze innovatie en techniek - waaronder veel geëlektrificeerde modellen - aan het brede publiek voor te stellen.”

Brussels Autosalon viert honderdste verjaardag in 2023!
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in