Bezoekers aan het autosalon van Brussel moeten tijdslot boeken

1w geleden

Zoals elk publiek evenement moet het autosalon zich aanpassen aan de steeds veranderende gezondheidsmaatregelen. Febiac heeft zopas de regels bekendgemaakt. Het wordt van essentieel belang dat u uw bezoek reserveert.

Van 15 tot 23 januari aanstaande opent het autosalon zijn deuren voor de houders van een Covid Safe Ticket. Vanaf december zal de ticketbalie online geopend zijn en zullen de bezoekers uitgenodigd worden om hun tijdslot te reserveren "zodat ze in alle rust van de tentoonstelling kunnen genieten", verklaart Pierre Lalmand, directeur van de Brussels Motorshow.

Op dit moment is de duur van het bezoek dat aan elke bezoeker wordt toegekend nog niet gespecifieerd. "Voor het eerst sinds het begin van ons evenement hebben wij besloten een dynamische teller te activeren, zodat wij op elk moment het aantal bezoekers aan het salon kunnen kennen en beheren." Verder wijst de federatie erop dat de omvang van het evenement sociale distantie mogelijk zal maken.

 

"De veiligheid en het comfort van bezoekers en exposanten zijn twee onlosmakelijk met elkaar verbonden aspecten van onze organisatie. Met dit in het achterhoofd hebben wij vrijwillig en logischerwijze ons streefcijfer voor het aantal bezoekers, dat in 2020 nog meer dan een half miljoen bezoekers bedroeg, naar beneden bijgesteld. En als half januari blijkt dat het dragen van een masker binnenskamers nog steeds verplicht is, spreekt het voor zich dat wij er nauwgezet op zullen toezien dat dit wordt nageleefd", voegt Pierre Lallemand eraan toe.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in