Nissan heeft lumineus plan

3w geleden

Nissan gaat in zee met energieleverancier Luminus. Het automerk wil volledig hernieuwbare elektriciteitscontracten aanbieden aan hun klanten van elektrische voertuigen.

Nissan biedt zijn klanten niet alleen een Luminus-laadpunt aan, het zal dit ook koppelen aan een 100% groen Belgisch elektriciteitsleveringscontract. Elektrische Nissan-rijders verplaatsen zich aldus nog milieuvriendelijker.

"Het maakt niet uit of de eigenaar van de elektrische auto in een flat of een huis woont, of hij net zijn eerste elektrische auto heeft gekocht of al jaren elektrisch rijdt: dankzij het partnerschap tussen Nissan en Luminus kan hij kiezen voor een aanbod op maat", legt het merk uit.

Het aanbod is onderverdeeld in drie opties

- Basic: oplossing voor klanten die behoefte hebben aan een gedeelde factuur voor het opladen, maar die thuis geen oplaadpunt kunnen installeren.

- Comfort: oplossing voor klanten die een eigen AC-laadpunt willen, maar geen "laadmanagement" nodig hebben (het proces dat zorgt voor de optimale verdeling van de beschikbare stroom over de verschillende locaties).

- Smart: oplossing voor klanten die een intelligent laadstation wensen met verschillende functionaliteiten (laadbeheer, gedeelde facturatie, enz.).

Nissan heeft lumineus plan
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in