ARVAL: 1 geëlektrificeerd voertuig = 1 boom

2j geleden

Arval lanceert zijn eerste internationale project in verband met biodiversiteit. Het is de bedoeling om tegen eind 2025 een half miljoen bomen te financieren.

 

Voor Arval is de alarmerende klimaatsituatie een prioriteit. Als marktleider is de leasemaatschappij goed geplaatst om de overgang naar duurzame mobiliteit te bevorderen en actief deel te nemen aan de strijd tegen de klimaatverandering.
Deze belangrijke ambitie is geïntegreerd in het strategisch plan Arval Beyond: 500.000 geëlektrificeerde voertuigen in het wagenpark (d.w.z. 25 procent van het wereldwijde wagenpark), de CO2-uitstoot met 30 procent verminderen in vergelijking met 2020, en een koolstofneutraal bedrijf blijven.


Lokale betrokkenheid

Arval draagt bij tot de herbebossing met Reforest'Action, dat belast is met het de aanplant van en toezicht op de bomen. Dit project bestaat uit het planten van een boom voor elk gehuurd geëlektrificeerd voertuig (elektrisch en hybride). De boom zal worden geplant in het land waar het geëlektrificeerde voertuig wordt afgeleverd, zodat de plaatselijke medewerkers en klanten worden betrokken bij het initiatief. Dit initiatief is een krachtig engagement voor het behoud van de biodiversiteit en de strijd tegen de ontbossing.

 

 

70.000 bomen dit jaar

Het project van Arval wordt gelanceerd in acht landen waar de leasemaatschappij in 2021 het grootste aantal elektrische voertuigen heeft: België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het doel tegen het einde van 2021: 70.000 geplante bomen. Na de uitrol in de G8-landen zal dit initiatief in 2022 worden uitgebreid tot de andere landen waar Arval aanwezig is. Het is de bedoeling om tegen eind 2025 meer dan een half miljoen bomen te hebben gefinancierd.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in