Columns

Columns

De mood van Joris Van Roy : wordt de EV dan toch betaalbaar?

15u geleden
Wat zich in 2021 begon af te tekenen als een trend, wordt in 2022 bevestigd. Elektrische auto’s zitten een drietal jaar vroeger dan ingeschat op hetzelfde prijsniveau of zijn zelfs goedkoper dan benzine- of dieselwagens.
Columns

De mood van Christian Hubert: Ik luister naar de deskundigen, maar ze spreken zichzelf tegen!

5d geleden
Zoals iedereen zal ik ooit van auto moeten veranderen. Zoals iedereen, vraag ik me af welke keuze ik moet maken. Thermisch of elektrisch?
Columns

De mood van Philippe Casse : antifrase

6d geleden
Antifrase is een zelfstandig naamwoord waarvan de etymologie afkomstig is van het Griekse "antiphrasis", een combinatie van "anti-", een voorvoegsel dat "tegen" betekent, en "phrasis", d.w.z. "actie uitgedrukt in woorden". Het is dus een stijlfiguur...
Columns

VAN DE REDACTIE - verkeersverbod !

1w geleden
Onze geachte regering is van plan voertuigen met emissienormen van vóór Euro 5 te verbieden, en wel vanaf januari 2025, met een tolerantie tot 2026 voor Euro 4.
Columns

Brussels Motor Show 2023: de tops en flops van de redactie

1w geleden | Maxime Pasture
Na een afwezigheid van twee jaar verwelkomde het Autosalon van Brussel 271.000 mensen, iets minder dan Febiac had gehoopt. De redactie van Auto Trends geeft haar oordeel over deze editie van 2023.
Columns

Het Autosalon van Brussel, een zwendel?

2w geleden | Maxime Pasture
Sommige spelbrekers die - zo heb ik de indruk - niet hetzelfde Autosalon hebben bezocht als ik, hebben het woord "zwendel" in de mond genomen wanneer ze het over het Autosalon van Brussel 2023 hebben. Dit maakt me echt kwaad...
Columns

VAN DE REDACTIE - De EV heeft een luis in de pels

3w geleden
Het voltallige team van AutoTrends heeft drukke weken achter de rug. Je zit immers te bladeren in wat al ons tweede ‘salonnummer’ is, deze keer met een overzicht van de beste deals.
Columns

De blik van Jan Muylaert : Brussels mobiliteitsplan rijdt zich vast

3w geleden
De saga rond de circulatieplannen in het Brussels gewest blijft duren. Na Anderlecht gaat nu ook Schaarbeek steigeren. Komt ervan als je ‘mobiliteit’ toevertrouwt aan Groen! of Ecolo.
Columns

VAN DE REDACTIE – Brussel houdt stand

1mnd geleden
Als je straks goed voorbereid naar het Heizel wil, dan heb je met dit nummer van je favoriete magazine de perfecte gids in handen.
Columns

VAN DE REDACTIE – Brussel, hoofdstad van de auto

2mnd geleden
Je zal in dit nummer 313 geen reportage over het recente autosalon van Parijs vinden. Het evenement had immers niets om het lijf.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in