Columns

Columns

Slangen en hagedissen vertragen andermaal bouw Duitse Tesla fabriek

1d geleden
De Tesla-productiesite van Berlijn zou oorspronkelijk in juli van dit jaar operationeel zijn, maar sinds de aanvang van de bouwwerken in 2020 liep het project vertraging op. De problemen zijn nog niet voorbij, want de site wordt mogelijk opnieuw...
Columns

Land Rover Defender, de nieuwe kip met gouden eieren

6d geleden
Het vernieuwen van een icoon als de Defender was voor Land Rover een heuse opgave, maar vandaag wordt duidelijk dat de constructeur de juiste beslissing heeft genomen. Gedurende het tweede semester van dit jaar werd de luxueuze SUV het op één na...
Columns

D’Ieteren Automotive helpt slachtoffers overstromingen

1w geleden
De groep D'Ieteren Automotive, die in België de merken van de Volkswagen Groep verdeelt, schiet de slachtoffers van de overstromingen te hulp. Het gaat niet alleen om financiële steun, maar ook menselijke hulp.
Columns

Toyota trekt zijn advertenties op de Olympische Spelen in

1w geleden
Als sponsor van de Olympische Spelen van Tokio heeft Toyota beslist al zijn reclamespots in te trekken. Het merk wil zich distantiëren van het evenement, dat door de Japanse bevolking sterk wordt bekritiseerd in een tijd waarin de Covid-19-epidemie...
Columns

CUPRA promoot padel in België

3w geleden
Het Spaanse merk wordt voor drie jaar partner van de Franstalige padelbond om deze nieuwe racketsport te populariseren.
Columns

BMW en Mini doen recordschenking aan Belgische technische scholen

3w geleden | Nicolas Morlet
BMW Group Belux heeft een recordaantal van 23 BMW’s en MINI’s geschonken aan technische scholen in België. De groep wil zo getalenteerde toekomstige technici vinden door hen tijdens hun studies kennis te laten maken met nieuwe automobieltechnologieën.
Columns

Opel leasen? Naar Mediamarkt

4w geleden | Nicolas Morlet
Een nieuwe auto bij Mediamarkt? Waarom niet? De multimediawinkel biedt de hele week de Opels Corsa, Corsa-e en Crossland aan tegen verlaagde prijzen.
Columns

Toewijzing nieuw model verzekert toekomst Audi Brussels

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Audi zal op zijn Brusselse fabriek blijven rekenen voor de productie van zijn toekomstige grote elektrische SUV Q8 e-tron. Dit is een logische beslissing, want de e-tron en e-tron Sportback SUV's worden daar al geproduceerd.
Columns

Alleen nog elektrische Audi’s vanaf 2026

1mnd geleden
De Duitse fabrikant uit Ingolstadt wil zijn energietransitie versnellen. Tegen 2033 zal het geen enkele verbrandingsmotor meer aanbieden.
Columns

ARVAL: 1 geëlektrificeerd voertuig = 1 boom

1mnd geleden
Arval lanceert zijn eerste internationale project in verband met biodiversiteit. Het is de bedoeling om tegen eind 2025 een half miljoen bomen te financieren.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in