Mini Resolute Edition: knipoog naar het sportieve verleden

1mnd geleden

Onlangs passeerde hier de Mini Resolute Edition Cabriolet. Nu is het de beurt aan de klassiekere driedeurs. Zijn ambities zijn niet anders: maximaal rijplezier bieden.

De Resolute Edition is een echo van de begindagen van Mini, inclusief een carrosseriekleur geïnspireerd op die van Britse racewagens: Rebel Green. Deze kleur kan worden gecombineerd met een peperwitte of zwarte afwerking voor het dak en de buitenspiegelkappen. Aan de buitenkant is de auto voorzien van motorkapstrepen in licht- en donkergoud en exclusieve 18-duimvelgen (Pulse Spoke Black).

Binnenin is de sfeer gericht op rijplezier, met een antracietkleurige hemelbekleding en sportstoelen in exclusief zwart geruit stof/leder.

De Mini Resolute Edition houdt het op één enkele motor, de 2.0 TwinPower Turbo met 178 pk en 280 Nm. Deze kan worden gecombineerd met een manuele zesbak of een robotbak met 7 versnellingen en een dubbele koppeling (Steptronic) waarmee een tiende van een seconde wordt bespaard op de 0 tot 100 km/u (6,7 s).Mini claimt een gemiddeld brandstofverbruik (WLTP) van 6,2 tot 6,6 l/100 km (140 tot 151 g/km CO2).

Mini Resolute Edition: knipoog naar het sportieve verleden

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in