BOEK: “JAMES BOND. 101 VOITURES DE LEGENDES”

1w geleden | Ch. D.

Terwijl "No Time To Die" de bioscopen over de hele wereld vult - na een flinke vertraging door de pandemie - kan u bij uitgeverij L'Opportun terecht voor een boek gewijd aan de auto's die in de 25 Bond- films grote sier maakten.

Fans van Bond en zijn mythische auto's vinden hier een ware bijbel, terwijl liefhebbers van de heldendaden van de favoriete spion van Hare Majesteit deze immense hangar kunnen betreden waar alle modellen staan die in een van de films van Ian Fleming werden gebruikt.

Dit gaat van legendarische sportwagens tot de kleine 2CV die verschijnt in 'For Your Eyes Only'. Maar ook iconische oude Britse auto's, onverwoestbare terreinauto's en stijlvolle cabriolets passeren de revue. Met hun beroemde snufjes, ontworpen en geïnstalleerd door de al even onmisbare en hypercreatieve 'Q', vindt u 101 begeerlijke auto's, die allemaal gemeen hebben dat ze ons hebben doen dromen.

Denk meer specifiek aan de Aston Martin DB5, DBS V12 of Valhalla, de Maserati 3500 GTI Coupé, de Triumph TR3, de Jaguar C-X75, de Ford GT40, de Ferrari 350 GTS... en ga zo maar door. Niet alleen zijn al deze modellen voorzien van een technische fiche, de auteur legt ook uit hoe en waarom ze op het scherm verschenen. En daarbij wordt uiteraard niet vergeten te vermelden in welke film ze werden gebruikt.

“James Bond, 101 voitures de légendes', door Jean-Antoine Duprat, Éditions de L'Opportun. Enkel in het Frans.

tags-label Boeken & Strips
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in