Boeken & Strips

Boeken & Strips

Wanneer de elektrische auto op het verkeerde pad belandt...

6mnd geleden | Mathilda Carlon
Milieu-effectanalist Laurent Castaignède slaat alarm over de "wonderen" van elektrische auto's.
Boeken & Strips

Kuifje krijgt eigen ruimte in Autoworld

2j geleden | Nicolas Morlet
Bijna 100 jaar oud is Kuifje populairder dan ooit! Na een vliegtuig van Brussels Airlines met zijn beeltenis en de raket die hem naar de maan bracht in onze paspoorten, wijdt Autoworld nu een permanente ruimte aan de auto's van de beroemde reporter.
Boeken & Strips

BOEK: “JAMES BOND. 101 VOITURES DE LEGENDES”

2j geleden | Ch. D.
Terwijl "No Time To Die" de bioscopen over de hele wereld vult - na een flinke vertraging door de pandemie - kan u bij uitgeverij L'Opportun terecht voor een boek gewijd aan de auto's die in de 25 Bond- films grote sier maakten.
Boeken & Strips

Boek “De blauwe passie van Alpine”

2j geleden | Ch. D.
In de "Autofocus"-collectie stelt E.T.A.I. een mythisch merk of een vlaggenschipmodel voor. Onder de boeken van deze uitgeverij strekt dat van Bernard Sara over Alpine tot de aanbeveling. Deze journalist, gespecialiseerd op het gebied van klassieke...
Boeken & Strips

De 50 grootste rally's

2j geleden | Ch. D.
Henry Ford zei dat de motorsport werd geboren toen de tweede auto op zijn wielen werd gezet. In de begindagen namen coureurs deel aan rally's om het technische kunnen, de prestaties en de betrouwbaarheid van hun machines te demonstreren. Decennialang...
Boeken & Strips

STRIPS: 24 UUR VAN LE MANS 1961-1963

2j geleden | Ch. D.
Dit is het achtste stripboek dat Glénat wijdt aan de lange geschiedenis van de '24 Heures du Mans'. Hier gaat het om de jaren 61 tot 63.
Boeken & Strips

Strips: de beginjaren van Michel Vaillant

2j geleden | Ch. D.
In 1957 schonk Jean Graton, in de bladzijden van de krant Kuifje, het leven aan een autocoureur wiens naam weldra op de lippen zou liggen van alle lezers van dit tijdschrift, gewijd aan jongeren van 7 tot 77 jaar. Zijn naam? Michel Vaillant.
Boeken & Strips

Boek Aston Martin vertelt verhaal van DB 2 tot DBX

2j geleden | Ch. D.
De initialen "DB", de meest benijde letters in de automobielindustrie, zijn nu beroemder dan de persoon voor wie ze staan.
Boeken & Strips

100 jaar Spa-Francorchamps in tekst en beeld

2j geleden
Het boek "Les beaux jours de Francorchamps, 100 ans de courses" brengt hulde aan de honderdste verjaardag van het mooiste circuit ter wereld.
Boeken & Strips

FORMULA 1, THE OFFICIAL HISTORY

2j geleden | Ch. D.
Een ander boek over F1, zou je kunnen zeggen. Maurice Hamilton, journalist en commentator, bespreekt erin de volledige geschiedenis van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap vanaf het prille begin tot het einde van het seizoen 2020.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in