Zidane wordt Alpine-ambassadeur en heeft een boodschap van hoop

4w geleden | Maxime Pasture

Alpine en de Franse voetballegende Zinedine Zidane bundelen hun krachten. Maar welke rol zal 'Zizou' spelen bij het sportwagenmerk? Wij leggen het uit...

Met Zinedine Zidane's mix van ervaring en uitstraling wil Alpine de jongere generatie talenten inspireren. En hoe? Door de boodschap over te brengen dat iedereen, ongeacht geslacht, afkomst of achtergrond, de middelen heeft om zich professioneel te ontwikkelen en kampioen te worden.

Diversiteit als pijler van de prestaties

Het trajecht van Zidane als internationaal voetbalicoon, zowel als speler als coach, is een inspirerend voorbeeld voor alle begunstigden van de programma's voor gelijke kansen van Alpine. De boodschap: zonder diversiteit blijven zowel de sport als de maatschappij verstoken van talenten die essentieel zijn voor hun prestaties en invloed.

Laurent Rossi, CEO van Alpine: "Zinedine Zidane is een voorbeeld van waar wij als bedrijf moeten voor staan: vasthoudendheid, talent, meritocratie en engagement.”

Zinedine Zidane: "Ik denk dat het belangrijk is om kinderen te vertellen dat ze, waar ze ook vandaan komen, op een dag kampioen kunnen worden in hun sport of in hun vakgebied. Dat je altijd in je dromen moet blijven geloven..."

De Franse wereldkampioen krijgt ook de kans om, vanuit zijn blik van gebruiker en ambassadeur, deel te nemen aan de reflectie over de overgang naar de toekomst van de auto en over de ontwikkeling van de Alpine-modellen van morgen. Zal er na de Alpine A110 Fernando Alonso, een A110 Zinedine Zidane in de etalage komen? Bij ons lees je het eerst!

Zidane wordt Alpine-ambassadeur en heeft een boodschap van hoop
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in