De Keverparade keert terug

2mnd geleden

Het is bevestigd: de 13e editie van de Love Bug Parade kan dit jaar doorgaan. Een geweldig idee voor elke autoliefhebber, en de legendarische Kever in het bijzonder.

Deze zondag, 20 maart 2022, zal opnieuw een feestdag zijn voor de - zeer vele - fanclubs van de meest iconische volksauto uit de geschiedenis van de automobiel. Voor de 13e keer zullen meer dan 220 VW Kevers, New Beetles en Combi's, ongeacht periode, stijl (van de meest originele tot de meest getunede) of kleur, samenkomen op de Esplanade du Cinquantenaire in Brussel, tegenover het Autoworldmuseum.

Vanaf 10 uur zullen de auto's arriveren en voor bezichtiging worden uitgestald. Om 14.00u vertrekt het gevolg voor een rit van een uur in en rond de hoofdstad. Tenslotte keren zij terug naar hun vertrekpunt om een soort kleurrijk openluchtmuseum te vormen.

(Her)ontdekking van Autoworld

Natuurlijk wil je niet per se naar Brussel gaan om alleen maar Kevers te zien, hoe schattig ze ook zijn. Ons advies? Maak van de gelegenheid gebruik om Autoworld te bezoeken, een van de interessantste automusea van Europa. Naast de permanente tentoonstelling, die bestaat uit een zeer gevarieerde collectie Belgische merken uit het begin van de 20e eeuw, heeft het museum onlangs een afdeling geopend die gewijd is aan auto's uit de wereld van Kuifje.

Ter gelegenheid van de Love Bug Parade is er ook een tijdelijke tentoonstelling gewijd aan de Kever. De aanpak is bijzonder persoonlijk, want de tentoongestelde auto's zijn uitgeleend door "gewone" eigenaars, en elk van hen vertelt het bijzondere verhaal dat hen met hun auto verbindt.

Love Bug Parade, 20 maart 2022 in Autoworld.

Meer info: www.autoworld.be

Tags: Insoliet
De Keverparade keert terug
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in