De Geneva Motor Show verhuist naar Qatar!

1mnd geleden

Het nieuws liep gisteren binnen: het autosalon van Genève zal in februari 2023 niet plaatsvinden aan de oevers van het Meer van Genève. Dit is een koude douche voor de Zwitserse en Franse horecabranche, die geen begrip heeft voor de beslissing van de organisatoren om de show naar het Midden-Oosten te verplaatsen.

Het is vier jaar geleden dat de Palexpo nog voor het laatst een auto zag. En dat zal waarschijnlijk niet meer veranderen. Volgens de organisatoren van de show zou de editie van 2023 niet genoeg "inhoud" hebben gehad. Zij voeren ook geopolitieke problemen aan ter rechtvaardiging van het besluit om de editie van 2023 te annuleren. 

Sommigen koesteren nog steeds de hoop dat de show in 2024 terugkeert en dat de crisis eind 2023 voorbij zal zijn. Zij schijnen te vergeten dat het hoofd van de Zwitserse autovereniging afgelopen voorjaar waarschuwde dat de beurs gewoon zou kunnen verdwijnen als deze in 2023 niet zou doorgaan. Intussen hebben de organisatoren van het Zwitserse auto-evenement besloten de show in november 2023 naar Doha, Qatar, te verplaatsen. Zou de show gaan waar het geld is? En dus rijst de vraag weer: is er nog wel een toekomst voor autosalons?

Tags: Insoliet
De Geneva Motor Show verhuist naar Qatar!

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in