Bugatti en Gillette maken samen verwarmd scheerapparaat

4w geleden | Nicolas Morlet

De een staat wereldwijd bekend voor zijn exclusieve en krachtige auto's, de ander is een scheergigant die wil diversifiëren. Bugatti en Gilette onthullen een samen ontwikkeld en verwarmd scheerapparaat. Enkel te koop in een beperkte oplage.

Het scheerapparaat is voorzien van een knop in het midden van het handvat die de verwarming activeert om onmiddellijk "kalmerende warmte te leveren voor een zintuiglijke, ultracomfortabele scheerbeurt". Nieuw is het overigens niet. Gilette biedt het comfortsnufje al sinds 2018 aan.

 

De exclusiviteit zit elders, zoals in de kleur Agile Blue. Dat is "de legendarische kleur van de Franse racesport geherinterpreteerd voor de Chiron Pur Sport" en erg dierbaar aan partner Bugatti. LED's rond de centrale knop en een streep op het handvat tonen de rode kleur van Bugatti’s logo. Daarnaast prijkt het GilletteLabs-logo, de highendafdeling verantwoordelijk voor het scheerapparaat.

 

De Bugatti Special Edition Hot Razor Kit bevat het scheerapparaat, een magnetische snoerloze oplader, een navulling met twee scheerbladen, een reinigingsdoekje van het merk en een slimme stekker. Het exclusieve scheermesje is vanaf deze maand op bepaalde markten verkrijgbaar zijn.

tags-label Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in