Brussels Motor Show keert terug voor zijn 100ste editie!

2w geleden

Na twee jaar te zijn afgelast wegens de wereldwijde pandemie, heeft FEBIAC de terugkeer van het autosalon bevestigd. Het vindt plaats van 14 tot 22 januari 2023.

De aanwezigheid van een groot aantal autofabrikanten is het goede nieuws van deze honderdste editie. 18 van de 20 merken, die samen de top 20 van de markt vormen, zullen officieel aan deze show deelnemen. Met meer dan 500.000 bezoekers op de editie van 2020, zal het populairste evenement van België nieuwe modellen tentoonstellen in de hallen van Brussels Expo.

Een kwaliteitsevenement

Gabriel Goffoy, directeur van het autosalon in Brussel, zegt dat hij een evenement wil aanbieden op maat van de Belgische automarkt: "We hadden ons als drempel gesteld dat twee derde van de markt vertegenwoordigd moest zijn en daar zijn we nu ruimschoots overheen. We hopen 90% te halen.”

Het autosalon van 2023 moet de lijst met succesvolle events van de afgelopen maanden verderzetten. Na het festival Tomorrowland en de Grand Prix van Spa-Francorchamps veert de sector terug op.

Tags: Mobiliteit
Brussels Motor Show keert terug voor zijn 100ste editie!
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in