BMW Belux doneert nieuwe auto's aan scholen

4w geleden

Ondanks de moeilijke context van de leveringsproblemen zet de invoerder van BMW en Mini voor het tweede opeenvolgende jaar zijn programma voort waarbij het nieuwe voertuigen aan technische scholen doneert.

Vorig jaar hadden BMW en Mini reeds 23 nieuwe voertuigen geschonken aan technische scholen in België. Voor dit nieuwe schooljaar gaat het programma voort met de levering van nog eens zeven auto's, van de Mini Cabrio tot de BMW M2, voor een totaalbedrag van 330.000 euro. De totale investering voor de jongerenopleiding komt daarmee op bijna 1,5 miljoen euro.

Charles Deboeck, coördinator technische opleidingen bij BMW, noemt het een "win-winsituatie”, want doordat ze de kans krijgen om aan actuele modellen te werken, zijn de jonge afgestudeerden daarna direct operationeel. Een pluspunt voor hen, omdat ze sneller worden aangeworven, maar ook voor de werkgevers, die zich nauwelijks zorgen hoeven te maken over de "opleiding" van hun nieuwe personeel.

Sinds 2013 is het BMW Center For Development in Bornem een vaste waarde in het Belgische technisch onderwijs. De BMW Group Summer School (dit jaar van 22 tot 28 augustus) blijft een groot succes. Het hele jaar door zullen cursussen worden aangeboden bij BMW, Mini & BMW Motorrad-dealers in de buurt van de scholen.

BMW Belux doneert nieuwe auto's aan scholen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in