Toyota Yaris

Actu  Toyota Yaris

Autotests

Testrit Toyota Yaris 2024 : hybride forever !

1mnd geleden | Stephane Monsin
Bij de mid-cycle update bevestigt de stadswagen van Toyota zich meer dan ooit als een vertegenwoordiger van hybride technologie. Niet alleen verwijdert ze de benzinemotor uit haar catalogus, maar voegt daar bovendien een tweede geëlektrificeerde...
Nieuwe auto’s

Deze kleine stads-SUV is voortaan alleen nog verkrijgbaar als hybride

4mnd geleden | Stephane Monsin
De Toyota Yaris Cross heeft een grondige technische en technologische update gekregen. De meest opvallende verandering is het verdwijnen van de benzinemotor. Deze is vervangen door een tweede hybride aandrijflijn.
Nieuwe auto’s

Toyota Yaris krijgt binnenkort 300 pk?

6mnd geleden | Laurent Zilli
Volgens geruchten uit Japan zou het vermogen van de Toyota GR Yaris aanzienlijk kunnen toenemen bij de volgende update. Een automatische versnellingsbak is ook in de maak.
Nieuwe auto’s

En de beste sportwagens van de afgelopen 25 jaar zijn...

7mnd geleden | Maxime Pasture
Om hun vijfentwintigjarig jubileum te vieren, heeft het Britse team van PistonHeads meegedaan aan een verkiezing die interessant zou moeten zijn voor alle sportwagenliefhebbers.
Insoliet

10.000.000 Toyota Yaris: een kijkje achter de schermen van de Franse fabriek

11mnd geleden | Nicolas Morlet
30 maart was een feestelijke dag voor de Toyota-fabriek in Valenciennes, in Noord-Frankrijk: de 10 miljoenste Toyota Yaris rolde van de productielijn. Dit is een historische mijlpaal voor het merk en symbolisch voor de fabriek, die nu de hoeksteen is...
Nieuwe versies

Pittiger Toyota Yaris Cross SUV

1j geleden | Nicolas Morlet
Toyota lanceert een nieuwe GR Sport-uitvoering voor zijn kleine SUV op basis van de Yaris. Het recept omvat een dynamischer uiterlijk en een herwerkt chassis, met onder de motorkap nog steeds de hybride motor.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in