Verrassing: Lamborghini onthult zijn nieuwe off-roader (+ VIDEO)

2w geleden | Nicolas Morlet

Lamborghini heeft al een terreinauto in zijn gamma in de vorm van de SUV Urus, maar het merk heeft net de eerste beelden onthuld van een tweede model dat zich ver van het asfalt kan wagen. En die auto is even verrassend als verleidelijk!

Dit tweede model is niets anders dan een verbeterde Huracan, uitgerust met extra plastic beschermingen aan de buitenkant om de rotsachtige sporen en wegen te trotseren. Dit is de productieversie van de concept Sterrato uit 2019, die een van de meest verbluffende modellen in de geschiedenis van het merk zal worden. De sportwagen ruilt zijn trainingspak in voor iets veel avontuurlijkers en voegt aan zijn uitrusting zelfs dakrails en extra koplampen op de motorkap toe.

Afgezien van de beelden en de video, geeft het merk vooralsnog geen aanvullende technische gegevens vrij. We weten niet wanneer of hoeveel eenheden er geproduceerd zullen worden van deze verbazingwekkende Sterrato, die ongetwijfeld een einde zal breien aan de Huracan-lijn, die 8 jaar geleden voor het eerst verscheen. Dat doet hij op zijn minst op een extravagante en originele manier.

Verrassing: Lamborghini onthult zijn nieuwe off-roader (+ VIDEO)

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in