Actu  Tesla

Insoliet

Tesla ontslaat 10% van zijn personeel

1w geleden | Laurent Zilli
Zelfs de nummer één in zijn categorie ontkomt niet aan de groeivertraging onder EV’s. Zo'n 14.000 mensen moeten de laan uit.
Insoliet

Tesla stopt met zijn auto van 25.000 dollar

2w geleden | Laurent Zilli
In 2006 was het Elon Musks ultieme doel om op een dag een elektrische auto aan te bieden die iedereen zich kon veroorloven. Volgens Reuters zit het project nu in de koelkast, althans tijdelijk.
Insoliet

Tesla's grootste probleem? Elon Musk.

3w geleden | Laurent Zilli
Volgens een consumentenonderzoek uitgevoerd door Caliber is de alomtegenwoordige Elon Musk een afknapper aan het worden voor potentiële klanten van Tesla.
Nieuwe auto’s

Tesla heeft 9 miljard ontvangen... van zijn concurrenten

2mnd geleden | Laurent Zilli
De fabrikant haalt zijn inkomsten niet alleen uit de verkoop van auto's, maar ook uit de lucratieve markt van "CO2-credits". Een jaarverslag geeft duizelingwekkende cijfers.
Nieuwe auto’s

Tesla heeft 244 miljard verloren in 1 maand!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Niets gaat goed voor Tesla! Tesla wordt geplaagd door opeenvolgende onderzoeken en is zijn status als 's werelds nummer 1 fabrikant van elektrische auto's kwijtgeraakt. En als je het hebt over een bedrijf dat ooit meer dan 1.000 miljard waard was, dan...
Nieuwe auto’s

De Tesla Model Y is de Europese kampioen van 2023

3mnd geleden | Laurent Zilli
Het zag ernaar uit dat het een spannende race zou worden. Maandenlang streden de SUV Tesla en de Dacia Sandero om de eerste plaats, en nu is het oordeel geveld.
Insoliet

Klimaatactivisten vallen een SUV aan van... Tesla

3mnd geleden | Laurent Zilli
Pure onwetendheid of juist volledig ecologisch bewustzijn? In elk geval beperkt de Britse activistengroep Tyre Extinguishers zich niet langer tot klassieke SUV's.
Nieuwe auto’s

Tesla versus BYD: wie verkocht de meeste elektrische auto's in 2023?

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Nooit eerder werd de suprematie van Tesla in de wereldwijde verkoop van elektrische auto's zo fel betwist als in 2023. En door wie? Door de Chinese gigant BYD natuurlijk, die massaal auto's op de markt heeft gebracht, en met een zeker succes. Maar was...
Nieuwe auto’s

2024, het jaar van Tesla-gate?

3mnd geleden | Laurent Zilli
In een lang artikel dat tien dagen geleden werd gepubliceerd, beschrijft Reuters hoe Tesla bestuurders de schuld gaf van gevaarlijke technische fouten die intern aan het licht waren gekomen.
Nieuwe auto’s

Tesla-bestuurders hebben meer ongelukken dan andere bestuurders

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Een Amerikaans onderzoek heeft miljoenen verzekeringsgegevens verzameld om een ranglijst op te stellen van de dertig merken met de grootste kans om betrokken te raken bij een verkeersongeval. En Tesla kreeg de zwartepiet doorgespeeld

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in