Suzuki


Actu  Suzuki

Nieuwe auto’s

Nieuwe facelift voor de Suzuki Vitara

1w geleden | Laurent Zilli
De huidige Vitara dateert uit 2014 en is de gebruikelijke pensioengerechtigde leeftijd voor een auto al lang gepasseerd. Toch is zijn tijd nog niet gekomen, want Suzuki schenkt hem een nieuw leven.
Nieuwe auto’s

Suzuki Swift: koopjestijd!

2mnd geleden
Gaat het om auto's, dan loont het altijd de moeite om te kijken naar modellen die het einde van hun levensduur naderen. De Suzuki Swift is daar één van en wordt dit jaar vervangen. Je kunt dus voor een zacht prijsje achter het stuur van een nieuwe...
Nieuwe auto’s

Ook in februari nog uitzonderlijke voorwaarden bij Suzuki!

2mnd geleden
In België is januari traditioneel de maand van de speciale salonvoorwaarden. Maar voor 2024 heeft Suzuki besloten om de uitzonderlijke voorwaarden te verlengen tot 29 februari!
Nieuwe auto’s

Suzuki Belux verlengt garantie van 5 naar 7 jaar!

2mnd geleden
Nieuw: dankzij Suzuki Belux is de garantieperiode op een Suzuki nog nooit zo lang geweest. Deze maatregel toont het vertrouwen van de importeur in de kwaliteit en vooral de betrouwbaarheid van de Suzuki-modellen.
Nieuwe auto’s

Worden kleine auto's veroordeeld door de Europese Unie?

2mnd geleden | Quentin Pannaud
Vanwege steeds strengere Europese veiligheidsregels, zijn sommige kleine auto's gedoemd te verdwijnen. Vandaag is dat het geval met de Suzuki Ignis...
Nieuwe auto’s

Hier is de nieuwe Suzuki Swift, nog steeds trouw aan de hybride

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Suzuki vernieuwt zijn Swift, op de Europese markt een bijzonder belangrijk model voor het merk. Deze stadsauto nog altijd met een onderscheidend design, blijft evolueren, maar maakt vooral een sprong voorwaarts op het gebied van connectiviteit en...
Nieuwe auto’s

De Suzuki Jimny-vijfdeurs wordt geëxporteerd

5mnd geleden | Laurent Zilli
De vijfdeurs-Jimny, die begin 2023 werd gelanceerd, is zo succesvol dat het merk eindelijk van plan is om hem in verschillende delen van de wereld beschikbaar te maken. Ook Europa? Op één voorwaarde...
Nieuwe auto’s

De nieuwe Suzuki Swift komt eraan

6mnd geleden | Nicolas Morlet
Op de Tokyo Motor Show presenteert Suzuki zijn gloednieuwe generatie Swift, de zevende al die onze oevers aandoet. Hoewel het getoonde model officieel nog een concept is, komt het toch heel dicht in de buurt van hoe het productiemodel er gaat uitzien.
Nieuwe auto’s

Suzuki Vitara: eenvoudig plezier voor een geweldige prijs

6mnd geleden
Altijd paraat zet de Vitara zijn loopbaan als gezinsvriend voort. Zijn lange carrière wordt verklaard door zijn vasthoudendheid wat betreft basiskwaliteiten en zijn nee tegen het overbodige, wat overal elders de prijzen opdrijft.
Nieuwe auto’s

Suzuki S-Cross, de uitzonderingsauto

6mnd geleden
Auto's worden verschrikkelijk zwaar en verschrikkelijk duur. Allemaal? Nee, want één klein Japans merk verzet zich nog steeds tegen deze trends.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in