Thierry Boutsen valt in de prijzen

1mnd geleden

De voormalige Belgische F1-piloot ontving in Monaco een Trophée du Club de l'Eco voor zijn ondernemerskwaliteiten en zijn betrokkenheid bij zijn twee bedrijven: Boutsen Aviation en Boutsen Design.

In 1997 richtte Thierry Boutsen in Monaco Boutsen Aviation op, een onderneming gespecialiseerd in de verkoop van privévliegtuigen. Aanvankelijk verkocht de Belg vliegtuigen aan andere F1-piloten, maar zijn bedrijf groeide snel tot het punt waarop hij inmiddels meer dan 400 vliegtuigen op alle continenten heeft verkocht. Het familiebedrijf werd in 2008 uitgebreid met een dochteronderneming, Boutsen Design, onder leiding van zijn vrouw Daniela. Dat is gespecialiseerd in vliegtuig-, jacht- en flatdesign.

Het succes van Thierry Boutsen, die sinds vele jaren in het Prinsdom Monaco woont, werd zopas beloond met de prestigieuze Trophée du Club de l'Eco: een erkenning van de ommezwaai voor de voormalige coureur, die enkele belangrijke hoofdstukken in de Belgische autosport achter zijn naam heeft gezet.

Tags: Sport Insoliet
Thierry Boutsen valt in de prijzen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in