Shell Spa Italia: leve de Laars!

2j geleden

Op zondag 26 september zal de Shell Spa Italia opnieuw een eerbetoon brengen aan de mooiste Italiaanse auto's en motorfietsen. Een dag in het teken van het rijplezier en de mediterrrane levenskunst.

 

Het circuit van Spa-Francorchamps wordt op zondag 26 september in groen-wit-rode kleuren gehuld voor de Shell Spa Italia. Het evenement, dat vorig jaar werd afgelast wegens de coronamaatregelen, zal auto's van talrijke Italiaanse merken (Fiat, Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati, enz.) samenbrengen tijdens een dag waarop de zuiderse passie voor mechaniek wordt gevierd.

 

 

Een dorp zal de verschillende clubs samenbrengen, evenals handelaars die typische levensmiddelen uit de Laars aanbieden. Gedurende de hele dag zullen de toeschouwers allerlei soorten auto's kunnen ontdekken, van populaire tot zeer prestigieuze. Zoals bij elke editie wordt de vipruimte de perfecte plaats voor wie van exclusiviteit wil genieten.

 

 

Ook circuitritten

Tijdens georganiseerde sessies kunnen liefhebbers aan het stuur van hun auto hun adrenaline kwijt en enkele snelle ronden over het circuit afleggen. Van 12.00 tot 13.00 uur zal een parade van 500 tot 600 auto's alle voertuigen verzamelen voor een ronde op het mooiste circuit ter wereld, een maand na de F1 Grand-Prix. Ook motorfietsen zullen aanwezig zijn, evenals Vespa's, die uiteraard ook hun eigen parade krijgen. Dit evenement zal het hele gezin bekoren!

 

Le site web : https://spaitalia.be/

Tags: Sport
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in