Matthias Casse en Subaru gaan samen verder

4w geleden

Tussen sporters en automerken botert het al lang. Terwijl David Beckham zijn imago uitleent aan Maserati en Nafissatou Thiam aan Polestar, heeft judoka Matthias Casse zijn partnerschap met Subaru verlengd.

De Japanse fabrikant en Matthias Casse hebben hun geloftes met nog eens drie jaar verlengd, in ieder geval tot de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Beide partijen zijn uiteraard blij met dit nieuwe hoofdstuk: "Subaru geloofde vanaf het begin van mijn sportcarrière als professional in mij en ik wil hen bedanken voor hun steun gedurende al die jaren. Met zo'n partner kan ik met een gerust hart uitkijken richting Olympische Spelen in Parijs in 2024," zei Matthias Casse.

De judoka zal verantwoordelijk zijn voor de merkcommunicatie bij de lancering van de SUV Solterra, Subaru's eerste elektrische model; een manier voor hem "om op zijn eigen manier deel te nemen aan de overgang van de automobielsector naar de elektrificatie van het wagenpark".

Ook Luc Gyzels, woordvoerder van Subaru, is zeer tevreden: "Ondanks de gezondheidscrisis hebben we met Matthias leuke en creatieve projecten kunnen uitvoeren, waaronder een kennismaking met judo voor jongeren bij een van onze dealers. Zulke initiatieven zullen we zeker herhalen in samenwerking met ons dealernetwerk."

Tags: Sport Subaru
Matthias Casse en Subaru gaan samen verder

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in