Alfa Romeo toont blik achter de schermen van zijn Formule 1-team

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Voortbouwend op het succes van de Netflix-serie "Formula 1: Drivers of Their Destinies" komt Alfa Romeo binnenkort met een documentaire die inkijk geeft in zijn Formule 1-team.

De vijfdelige serie neemt de kijkers mee achter de schermen van de F1-races tijdens het seizoen 2022. Fans zullen tijdens de weekends van verschillende races een insiderkijkje kunnen nemen en het dagelijkse leven van de coureurs en experts ervaren. Zij zullen getuige zijn van strategische beslissingen, auto- en motorontwerp, complexe logistiek, technologische oplossingen en de middelen die aan onderzoek en ontwikkeling worden besteed.

Ze zullen ook het dagelijkse leven van coureurs Valtteri Bottas en Zhou Guanyu te weten komen; wat ze eten, hoe ze trainen, welke strategieën ze bestuderen en hoe ze zich ontspannen voor een race. In de serie wordt ook aandacht besteed aan de gevolgen van een jetlag, die voor de meeste mensen misschien onbelangrijk lijkt, maar die in het F1-circus zorgvuldig moet worden beheerd om de prestaties te optimaliseren.

Er is nog geen uitzenddatum bekendgemaakt.

Alfa Romeo toont blik achter de schermen van zijn Formule 1-team
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in