Renault R 5

Actu  Renault R 5

Nieuwe auto’s

Dit is de Renault 5 Cabriolet die we allemaal willen...

1mnd geleden | Stephane Monsin
... en die Renault niet gaat maken!
Nieuwe auto’s

Nieuwe Renault 5 : Terug naar de Seventies !

1mnd geleden
Ah, de Renault 5. Icoon in de autowereld. Doordrenkt van geschiedenis, passie en nostalgie. Een ster uit de jaren ’70 en ’80, verre voorouder van de Clio met zijn compacte formaat, vijf echte zitplaatsen, dwarsgeplaatste motor en achterklep: de R5 was...
Nieuwe auto’s

Renault 5, officiële foto's en cijfers

1mnd geleden | Laurent Zilli
Het Autosalon van Genève is in volle gang en de belangrijkste onthulling is waarschijnlijk de officiële presentatie van de gloednieuwe elektrische Renault 5. De wow-factor is eraf, maar in ieder geval weten we al een pak meer.
Nieuwe auto’s

Dit zijn de 5 elektrische auto's die de markt op zijn kop zullen zetten in 2024

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Hier zijn we dan in 2024! Tijd om het jaar dat voor ons ligt te schetsen. In de autosector neemt elektrificatie meer dan ooit de bovenhand. Met een aantal langverwachte elektrische modellen die de markt op zijn kop zullen zetten.
Nieuwe auto’s

Renault R5 Turbo 3E: drifteeeuh!!

1j geleden | Nicolas Morlet
In het kader van de viering van de vijftigste verjaardag van de beroemde R5 presenteert Renault een moderne versie van zijn beroemde Turbo-variant, uitgerust met een elektrische motor en speciaal ontworpen om te... driften.
Nieuwe auto’s

Oud wordt nieuw, hier is de Renault 5 Diamant!

1j geleden | Nicolas Morlet
Renault zet de viering van de 50ste verjaardag van de Renault 5 voort met een showauto die in samenwerking met de Franse ontwerper Pierre Gonalons is ontworpen. Deze iconische oldtimer gaat elektrisch, om de weg voor te bereiden op de komst van de...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in