Wat dacht je van een Aston Martin-penthouse inclusief Vulcan?

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Aston Martin heeft zojuist het penthouse van zijn Aston Martin Residences-toren in Miami te koop gezet. De flat beslaat de bovenste drie verdiepingen van het 66 verdiepingen tellende gebouw en wordt geleverd met een Vulcan, een van de zeldzaamste modellen van de fabrikant. Maar zoals je je kan voorstellen, is de prijs van dit juweeltje astronomisch...

In 2017 startte Aston Martin met de bouw van zijn Aston Martin Residences-toren in Miami. Hij is 248 meter hoog en wordt verkocht als "de hoogste toren ten zuiden van New York". Het gebouw telt 391 appartementen (waarvan 97% reeds is verkocht), waaronder een weelderig penthouse van 678 vierkante meter op drie verdiepingen met niet minder dan zeven slaapkamers.

Boek als bonus

De koper zal ook een lederen boek genaamd "Unique" ontvangen met een QR-code die toegang geeft tot een muzikale partituur gecomponeerd voor een tienkoppig orkest "om de stemming en sfeer van de woningen vast te leggen". De laatste zes bladzijden kunnen ook worden gepersonaliseerd met behulp van de diensten van een kalligraaf.

En auto als bonus

Als klap op de vuurpijl komt het penthouse met een Aston Martin Vulcan, een model met 820 paarden dat in 2015 in een ultra-gelimiteerde oplage (24 stuks) werd uitgebracht en destijds voor 3 miljoen euro werd verkocht.

Een geschenk dat netjes in verhouding staat tot de gevraagde prijs: 59 miljoen dollar!

Wat dacht je van een Aston Martin-penthouse inclusief Vulcan?
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in