Volvo’s krijgen een superscherm

3w geleden | Nicolas Morlet

Het Zweedse merk Volvo zet de volgende stap in de digitalisering van zijn auto's en gaat een partnerschap aan met Epic Games, een uitgever van videogames en specialist op het gebied van 3D-content, om fotorealistische content naar zijn toekomstige multimediasysteem te brengen.

Epic Games is een toonaangevend multimedia-entertainmentbedrijf, dat vooral bekend is als het bedrijf achter het videospel Fortnite, een van de populairste en meest lucratieve computerspellen tot nu toe. Het bedrijf zal Volvo zijn grafische motor Unreal Engine ter beschikking stellen om een digitaal dashboard van de volgende generatie te ontwikkelen.

Volvo zegt dat het "een nieuwe standaard voor grafische prestaties en infotainmentsystemen" zet door gebruikers "indrukwekkende graphics van hoge kwaliteit op deze displays" te bieden. Veel scherpere rendering, rijkere kleuren en gloednieuwe 3D-animaties". Dit is een eerste stap naar verdere ontwikkelingen die "de grafische grenzen zullen blijven verleggen".

Het nieuwe toestel krijgt ook een nieuwe Snapdragon-processor die het multimediasysteem twee keer zo snel zal maken als zijn voorganger.

Tags: Insoliet Volvo
Volvo’s krijgen een superscherm
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in