Volkswagen maakt prijzen bekend van de ID. Buzz !

4w geleden

Sinds vrijdag 20 mei is de configurator voor de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo actief, wat betekent dat de voorverkoop in België is gestart. De eerste exemplaren worden tegen het einde van het jaar geleverd.

De vijfzitterversie van de ID.Buzz wordt in heel Europa tegelijkertijd gelanceerd, aanvankelijk in de premiumversie 'Pro'. De utilitaire versie ID. Buzz Cargo is ook beschikbaar vanaf de lanceringsdatum. Beide modellen komen standaard op de markt met volledig geconnecteerde infotainmentsystemen, een multifunctioneel stuurwiel, LED-koplampen, automatische klimaatregeling, cruisecontrol en bestuurdersassistentie/-waarschuwingssystemen zoals Car-2-x en Front Assist-noodremmen.

Een aantal opties zal worden aangeboden, waaronder matrix LED-koplampen, een elektrische achterklep en dito schuifdeuren, adaptieve cruisecontrol, achteruitkijkcamera, Keyless Entry, elektrische en verwarmde stoelen, verwarmd stuurwiel, enz. Merk op dat de ID. Buzz geen navigatiesysteem heeft. De routebegeleiding verloopt via smartphone en draadloze connectiviteit compatibel met Android Auto en Apple CarPlay.

De ID. Buzz is uitgerust met een lithium-ionbatterij van 77 kWh die een achterin geplaatste elektromotor aandrijft van 204 pk en 310 Nm. Het WLTP-verbruik bedraagt 20,6 kWh/100 km (Cargo: 20,4 kWh/100 km), wat overeenkomt met een actieradius van 423 kilometer (Cargo: 425 kilometer). Aangesloten op een DC-snellaadstation met een maximale capaciteit van 170 kW, kan de batterij in ongeveer 30 minuten worden opgeladen van 5 tot 80 procent.

De prijs van de ID. Buzz is 60.699 euro inclusief btw. De ID. Buzz Cargo kost 53.155,30 euro inclusief btw.

Volkswagen maakt prijzen bekend van de ID. Buzz !
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in