Maak een proefrit met Peugeot voor het goede doel

1mnd geleden

In deze feestmaand heeft Peugeot een originele manier gevonden om de minstbedeelden te helpen. Het merk biedt potentiële klanten die bij zijn dealers een proefrit komen maken in een elektrische auto, de mogelijkheid om naar de dichtstbijzijnde voedselbank te rijden om cadeaus af te geven.

Onder de naam "Test Drive du coeur" vindt deze actie plaats in de 45 concessiehouders in België en Luxemburg tot 15 december. Het is de bedoeling om 1.000 geschenken (22 per handelaar), geleverd door Dreamland, een partner in de actie, naar de voedselbanken te brengen.

"Wanneer een klant een proefrit wil maken in een voertuig, gaat hij of zij meestal de weg op zonder een precieze bestemming in gedachten. We kregen daarom het idee om van deze situatie gebruik te maken om hen een vooropgesteld doel te bieden: ze krijgen de mogelijkheid om op de meest comfortabele manier een van onze geëlektrificeerde modellen (100% elektrisch of hybride) uit te proberen en tegelijk een actieve rol te spelen ten voordele van de minstbedeelden tijdens deze feestperiode, altijd een goed moment om geschenken te geven", zegt Erika Bouteloup, Marketing Director van Peugeot Belux.

Maak een proefrit met Peugeot voor het goede doel

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in