LeasePlan biedt de tweelingbroer van de beroemde Londense taxi aan

2w geleden

LEVC (London Electric Vehicle Company) bouwt de beroemde Londense taxi. Het merk is nu terug met een zeer modern aanbod, elektrisch uiteraard, maar met een range extender: de VN5.

In België heeft leasingmaatschappij LeasePlan zopas de eerste elektrische LEVC aangekocht die door de groep Sterckx-De Smet wordt verdeeld. Dit voertuig is in gebruik genomen voor Hazgo, een logistiek bedrijf dat in de buurt van Brussels Airport is gevestigd.

Het bedrijf was al enige tijd op zoek naar een duurzaam alternatief voor zijn bestelwagens, maar vond dat elektrische bestelwagens niet voldoende actieradius boden. Met de LEVC heeft Hazgo de ideale combinatie van duurzaamheid en efficiëntie gevonden, en het unieke uiterlijk en ontwerp van de VN5 is een geweldig visitekaartje.

In volledig elektrische modus biedt de VN5 een actieradius van 110 kilometer. Met behulp van een range extender (een benzinemotor van Volvo die als generator fungeert) kan de actieradius echter worden uitgebreid tot 480 kilometer. De CO2-uitstoot ligt zo laag als 19 g/km. LEVC biedt een garantieperiode van 5 jaar of 240.000 kilometer.

Tags: Insoliet
LeasePlan biedt de tweelingbroer van de beroemde Londense taxi aan
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in