Een Rolls voor praktische rijkaards ?

1mnd geleden

Binnenkort biedt Artcurial deze 1969 Silver Shadow te koop aan. Wat hem zo bijzonder maakt is dat hij perfect is voor picknicks aan de Middellandse Zee...

Deze Rolls-Royce Silver Shadow uit 1969, die nieuw werd verkocht in New York, miste een beetje exclusiviteit in de ogen van zijn eerste eigenaar. Daarop bracht deze hem naar carrosseriebouwer Clyde Cassady voor een ombouw tot... stationwagon!

Deze ongelooflijke klus werd met grote vakkundigheid geklaard, al veranderde het onherroepelijk de lijn van de auto. Een Italiaanse verzamelaar kocht hem over en bouwde de auto verder om voor nog meer vrijetijdsplezier. Zo kwam er een elektrisch wegklapbare vloer om plaats te maken voor een set klapstoelen en een tafel, en is er zelfs een douche met wastafel en watervoorziening. Een koelkast met een inhoud van 25 liter houdt drankjes koel en er is ook een grote rieten mand op elegante chromen dakrails.

Deze unieke en heerlijk decadente Rolls gaat op 24 oktober onder de hamer: de verkoopprijs wordt geschat op 120.000 à 150.000 euro.

tags-label Insoliet Rolls-Royce
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in